Hotel i Horsens | Nyd et fantastisk ophold på Jørgensens Hotel i centrum
EEF3F6

Sommer på Jørgensens Hotel

Sommerophold i Horsens

Tag  på sommerferie i det danske land og oplev Horsens. Med sin betagende natur, charmerende byer og unikke kulturarv er byen det ideelle sted at nyde en uforglemmelig sommerferie. 

På Jørgensens hotel i Horsens får du luksuriøs indkvartering i vores historiske værelser og med vores sommerophold, kan du også besøge Horsens Fængsel. Her kan du høre spændende fortællinger om fangeliv, dramatiske flugtforsøg og få særlig insider-viden på rundvisning med en fængselsbetjent. 

Sommerophold

Minimum 2 nætter

2-retters menu på ankomstdagen

Billet til fængselsmuseet

Fra 1225 pr. person.

Booking

Aktiviteter


Med et længevarende ophold eller en enkelt overnatning i Horsens er du priviligeret med en masse spændende oplevelser og muligheden for at forene skøn natur med et rigt kulturliv for både store og små.

Benyt hotellet som udgangspunkt for besøg på blandt andet ARoS, Moesgaard Museum, Jellingstenen, Legoland og Givskud Zoo – eller gå på opdagelse lokalt i Horsens. 

Se mulighederne

Sov lidt længere...


I den historiske bygning kan du bo i flere forskellige værelsestyper: Good, Better, Even Better, The Best – og helt uden for kategori: The Royal Suite og vores historiske family rooms.  

På halvdelen af værelserne får du udsigt til Horsens' pulserende hovedgade, mens den anden halvdel vender ind mod hotellets gård.

I vores family rooms er der plads til hele familien. Her kan I sammen nyde hotellets historie og sjæl. I vil uden tvivl føle jer hjemme her - og måske endda have lyst til at blive på værelset hele dagen! 

Se værelsestyper
 • Under dit hotelophold i Horsens

 • Vinbar Horsens

  Vinbaren

  Vinbaren byder indenfor med masser af varme, hygge, atmosfære og en cool international vibe. Vinbaren er et populært sted for både overnattende gæster og lokale.

  Læs mere
 • Restaurant Horsens

  Gastronomi

  I Restaurant Eydes serverer vi alt det bedste fra det dansk-franske køkken, tilberedt med kærlighed og af gode råvarer.

  Læs mere
 • Odder Museum Dennis Plougmann 2019

  Aktiviteter

  Et ophold på Jørgensens Hotel i Horsens giver mulighed for at forene skøn natur med et rigt kulturliv og oplevelser for både store og små.

  Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder fra vores boutiquehotel i Horsens

Tilmeld nyhedsbrev