Selskaber i Horsens | Se de mange muligheder – Jørgensens Hotel
EEF3F6

Selskab i Horsens

 • Bryllup Jylland
 • Restaurant Horsens
 • Selskab Horsens
 • Restaurant Horsens

Livets store begivenheder...


Kræver unikke rammer. Hotellet har i løbet af de seneste århundreder dannet rammen om talrige, mageløse selskaber – gallafester, hyggelige konfirmationer, romantiske bryllupper og guldbryllupper. For ikke at nævne uforglemmelige fødselsdage og jubilæer. Kort sagt er vi garant for mindeværdige selskaber i Horsens. 

Denne tradition fortsætter i de nyrenoverede sale og saloner, hvor den historiske stemning er intakt.

Vi skræddersyr arrangementet i tæt samarbejde med jer som værter og tilbyder naturligvis overnatning til festgæster til en god pris. Når du bestiller Palæfesten eller Lichtenbergfesten tilbyder vi desuden værtsparret fri overnatning i en af vores suiter.

Se festpakker og priser i vores selskabsbrochure. 

Selskab i Horsens centrum


På Jørgensens Hotel sætter vi en ære i at gøre jeres arrangement til en helt speciel dag. Vores smukke, historiske hotel er som skabt til alle former for selskab og vores dygtige personale står klar til at byde på skøn mad, udsøgte vine og god service.

Eksempel på Festen (min. 20 pers.): 

· 3-retters sæsonmenu
· Kaffe/te
· Blomsterdekorationer

Fra 595 per kuvert – børn under 12 år halv pris

Se alle selskabspakker

Overnattende gæster


Efter et skønt arrangement med god mad og vin, er det rart ikke at skulle tænke på turen hjem – i særdeleshed hvis selskabsgæsterne kommer langvejs fra.

Vi tilbyder overnatning fra kr. 498 per person i et dobbeltværelse inkl. morgenmad, så I kan slutte arrangementet af på bedste vis dagen derpå. 

 • Bryllupsfest Jylland

  Bryllup

  En bryllupsfest skal være romantisk, uforglemmelig og helt perfekt for netop jer. På Jørgensens Hotel sætter vi en ære i at gøre jeres bryllup til en helt speciel dag. Vores selskabslokaler i Horsens er fleksible, og kan indrettes efter jeres ønsker og tilpasses bryllupper af alle størrelser.

  Mulighederne er mange, da alle sale og saloner har hvert deres unikke udtryk og sjæl.

  Eksempelvis Lichtenbergfesten fra 1.985,- per kuvert. 

  Læs mere
 • Konfirmation Horsens

  Konfirmation

  At blive konfirmeret er en stor begivenhed for ethvert barn, og det er en dag, som hele familien kommer til at huske resten af livet. Jeres søn eller datter har måske mange ønsker og forventninger til, hvordan festen skal se ud, når det er blevet tid til at ”træde ind i de voksnes rækker”?

  På Jørgensens Hotel sætter vi en ære i kvalitet og stemning på den store dag.

  Fra 525,- per kuvert.

  Læs mere
 • Bar, Jørgensens Hotel

  Firmafest

  Vi skræddersyr firmafester i tæt samarbejde med jer. Vi byder gerne ind med vores erfaringer og kommer med idéer til serveringer og indslag. Har I særlige ønsker til underholdning, musik, bar og dekorationer er vi naturligvis også behjælpelige med idéer og eksekvering.

  Vi står til rådighed for yderligere dialog og et personligt møde med fremvisning af sale, saloner og værelser.

  Eksempelvis Palæfesten fra 1.195,- per kuvert. 

  Læs mere
 • Julefrokost På Jørgensens Hotel

  Julefrokost

  Står du for planlægningen af årets familie- eller firmajulefrokost? Så kan du roligt lægge ansvaret i vores hænder. I kan glæde jer til alle de klassiske juleretter fortolket med sæsonens bedste råvarer og delikatesser.

  Her får I julefrokost i historiske og unikke rammer, hvor der også er mulighed for overnatning.

  Eksempelvis julefrokost fra 595,- per kuvert.

  Læs mere

Har du spørgsmål ?

Vi hjælper altid gerne med at planlægge selskaber i Horsens. Udfyld venligst formularen, så kontakter vi dig med mere information.
 
Vi ser frem til at hjælpe!

 • Selskabslokaler Horsens

  Kontakt os for en fremvisning

  Vi står altid til rådighed for en rundvisning i vores selskabslokaler i Horsens. Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog.

  Kontakt os i dag
 • Hoteller i Horsens

  Værelser

  Vi tilbyder 59 værelser fordelt på forskellige kategorier. Store vinduer, stuk og fine detaljer med smukt lysindfald er bare noget af det, du får, når du bor på Byens Hotel.

  Se værelser
 • Mødelokale Horsens

  Selskabslokaler i Horsens

  Hos os finder du ideelle lokaler til alle former for selskaber og events. Vi tilbyder faciliteter op til 500 personer og hjælper altid gerne med at planlægge selskaber i Horsens.

  Se faciliteter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder fra vores boutiquehotel i Horsens

Tilmeld nyhedsbrev