SELSKABER


Hotellet har i løbet af de seneste århundreder dannet rammen om talrige, mageløse arrangementer – gallafester, hyggelige konfirmationer, romantiske bryllupper, minderige kobber-, sølv- og guld-bryllupper – ja, sågar diamantbryllupper. For ikke at nævne uforglemmelige fødselsdage og jubilæer.

Denne tradition fortsætter i de ny-renoverede sale og saloner, hvor den særlige stemning i det gamle, minderige hus er intakt.

Vi skræddersyr arrangementet i tæt samarbejde med jer som værter. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.
SE VORES SELSKABSFOLDER


 

PALÆ FESTEN


- Velkomstdrink
- 3 retters sæsonmenu
- Øl, vin og vand ad libitum under middagen
- Kaffe/te med sødt
- Natmad


Per kuvert kr. 1.095
Per kuvert ved 4 retter kr. 1.235
Fri bar efter middagen per kuvert kr. 200


Prisen gælder ved minimum 30 personer.
Børn under 12 år halv pris.
Varighed 6 timer

KONFIRMATION


- Velkomstdrink
- 3 retters sæsonmenu
- Vin og vand m/u brus ad libitum under middagen
- Kaffe/te til desserten


Per kuvert kr. 795


Prisen gælder ved minimum 35 personer.
Børn under 12 år halv pris.
Varighed 6 timer

SOCIAL DINING


- 12 delikate retter i 4 serveringer, fx.
Hummerravioli med hummerskum og sprøde urter - Ceviche af laks med yusu, mango, mynte og soyamandler - Håndpillede rejer, sauce piquante, asparges og sprøde salater - Carpaccio af gravad kalv, revet karamelsten, ristet nøddeolie og rød mizuna - Røget tun med wasabicrunch og soya/ingefærglace - Saltet og tørret skinke fra Bjerre med artiskokcreme - Svamperisotto med friskrevet trøffel - Stegte kammuslinger med hasselnødder, blomkål og brunet smør - Lynstegt okse entrecote med semidried tomater - Gammel Knas, aioli og friteret brød - 24 måneders Lihmskov ost med figenkompot og sprøde flager - Chokoladefondant med vanillefløde og hengemte bær - Marcona mandler med chokolade og kakao.
Inkl. vinmenu


Per kuvert kr. 795


Prisen gælder ved minimum 35 personer.
Børn under 12 år halv pris.
Varighed 6 timer.

BRYLLUP


På Jørgensens Hotel sætter vi en ære i at gøre jeres bryllup til en helt speciel dag. Vores smukke, historiske hotel er som skabt til en romantisk bryllupsfest. Vores dygtige personale står klar til at byde på skøn mad, udsøgte vine, god service og en festlig stemning. Vores sale og saloner skaber rammerne til alt fra den intime middag for de nærmeste til den store fest. Vi har mange idéer, lang erfaring fra ind- og udland og blik for detaljerne.


Vi skræddersyr arrangementet i tæt samarbejde med jer som værter. Vi byder gerne ind med vores erfaringer og kommer med gode idéer til serveringer og indslag. Har I særlige ønsker til underholdning, musik, bar, dekorationer eller andet, er vi naturligvis også behjælpelige med idéer og eksekvering.


For yderligere information eller et personligt møde medfremvisning af sale og saloner kontakt venligst receptionen på tlf. 3840 1744 eller mail info@jorgensens-hotel.dk.

MINDESAMMENKOMST


Efter en begravelse eller bisættelse kan en minde-sammenkomst fungere som en god måde at samles i mere afslappede omgivelser.
Vi tilbyder gode rammer for mindehøjtideligheden, hvor personalet vil give jer god plads og samtidig yde den bedste service.


Forslag:
- Oste og pølsebord
- Kaffe & te
- Hjemmelavede småkager
- Eget lokale i 2 timer


Per kuvert 225


Prisen gælder ved minimum 30 personer.

LOKALE KAPACITET:


Kongesalen - 150 personer
Jørgensensalen - 75 personer
Kavalérsalen - 50 personer
Ewalds stue - 22 personer
Biblioteket - 20 personer
Vinbutikken - 16 personer


......