KONTAKT


Har du spørgsmål til dit ophold, møde, konference eller kommende fest?


Jørgensens Hotel
Søndergade 17 
8700 Horsens 
Tlf. +45 3840 1744
E-mail: info@jorgensens-hotel.dk


PARKERING
Jørgensens Hotel råder over parkeringspladser ved Teatergården mindre end 200 meter fra hovedindgangen til hotellet. Parkeringspladserne er forbeholdt hotellets boende gæster og tilbydes gratis til overnattende gæster samt konference gæster.

Parkeringspladserne tilbydes efter "først til mølle" princippet.
TEATERGÅRDEN 

HOTELDIREKTØR


Kari Brandsgård


Med mere end 25 års erfaring inden for hotelbranchen, er Kari hotellet klippe.
Som 16-årig begyndte hun som kokkeelev i Oslo, siden har hun læst på hotelskole i Holland og arbejdet i Schweiz og Sydkorea, inden hun for 26 år siden slog sig ned i Danmark, hvor hun blandt andet har arbejdet på Falsled Kro og Sinatur Haraldskær Hotel & Konference.


Kontakt:
kb@byens-hotel.dk

RECEPTIONS- OG KONFERENCECHEF


Allan Naismith Hansen


Receptionen er Jørgensens Hotels knudepunkt. Her styrer Allan sampillet mellem husets aktiviteter og funktioner og sørger for gæsternes velbefindende under opholdet. Allan har 15 + års erfaring i hotelbranchen og har gennem de seneste 10 år samlet koordinering- og ledelseserfaring på Trinity Hotel og Konference Center.


Kontakt:
ah@byens-hotel.dk

KØKKENCHEF


Heidi Lorentz Jeppesen


I køkkenet styrer Heidi slagets gang. Heidi har 10+ års erfaring i restaurationsbranchen, både som restaurantejer og køkkenchef. Udover at være en eminent kok, står Heidi også i spidsen for køkkenteamet og har hovedansvar for restaurant Eydes kulinariske kurs og uddannelse af dygtige kokke.   


Kontakt:
hj@byens-hotel.dk

MARKETING & PR


Alle henvendelser vedr. markedsføring, PR, sponsorater, sponsorgaver el. lign.


Kontakt:
marketing@byens-hotel.dk