Leverandører | Se vores samarbejdspartnere – Jørgensens Hotel
#Fcf9f2

Leverandører

Jørgensens Hotel

Leverandører


På Jørgensens Hotel kunne vi ikke levere den kvalitet, vi er kendt for, hvis ikke det var for vores mange gode samarbejdspartnere.

Det er dem, der sørger for at hotellet er pyntet med smukke blomster, at vi kan arbejde med det bedste kød i vores køkken og at vi kan skænke den bedste vin. Blandt andet.

Læs med her for en uddybende beskrivelse af de mange aktører, der bidrager til hotellets arbejde. 

Brdr. Price restaurant

Vi vil gerne vise vores gæster, at vi træffer bevidste, ansvarlige valg omkring, hvordan vi driver vores forretning til gavn for naturen og for vores gæsters sundhed
- Jørgensens Hotel

 • Bertelsen Blomster

  Bertelsen Blomster er en ud af flere blomsterbutikker, der leverer til hotellet, og ligesom os går de ikke på kompromis med kvaliteten eller de friske råvarer. De har en god sans for æstetikken i vores flotte hus, så blomsterdekorationerne altid harmonerer godt, uanset hvilke lokaler eller anledninger de er lavet til.


  Læs mere

   

 • Kildegaarden

  Med udgangspunkt i kærlighed til dyrene og den danske natur arbejder Gitte og Erik Skovsgaard målrettet med at producere dansk kødkvæg af høj kvalitet. De har indført en række krav baseret på at dyrene lever så naturligt som muligt i den danske natur. Alt sammen for at give dyrene den optimale opvækst – og for dermed at skabe en langt bedre kødkvalitet af det danske kødkvæg ”Kildegaarden”.


  Læs mere


 • Rogn

  Tætte og stærke bånd til dygtige samarbejdspartnere gør ROGN i stand til at tilbyde caviar fra de bedste producenter både i og udenfor Europa. Hvad enten det er traditionelt forarbejdet caviar eller specielle selektioner, så leverer vi en høj kvalitet, modnet som behørigt, men altid frisk – og aldrig pasteuriseret.


  Læs mere

   

 • Bjerre kød

  Bjerre kød slagter og producerer selv alle deres varer. De har en lang og stolt tradition, og de kan derfor altid stå 100% indenfor deres hjemmelavede kvalitetskød og specialiteter. Bjerre kød – det er godt gammeldags håndværk.


  Læs mere

   

 • BF-Oks

  Hesselager-virksomheden BF-Oks står leveringen af lam, svin og vildt. Det er kød med en fortælling.  I de Sydfynske lam fra Hesselager og gourmetgrise fra Svendborg kan roen, tiden og pladsen kan både ses og smages i kødet.


  Læs mere

   

 • Leverandør Jørgensens hotel
 • Vinbaren Byens hotel
 • Restaurant Horsens
 • Medarbejder Jørgensens hotel
Design Uden Navn

 

Björnsdóttir Bridal

Jeg hjælper dig med at finde den kjole du drømmer om. En kjole du har det godt i og føler dig smuk i. Jeg laver design der passer til den du er. Professionel rådgivning i rolige rammer.

Sjölin Horsens

”Hos Sjölin har vi siden 2013 klædt den moderne og kvalitetsbevidste mand på i skræddersyet jakkesæt.

Hos Sjölin Horsens får du en personlig service i øjenhøjde med dine behov og ønsker.
Din krop er unik og helt din egen. Det samme bliver dit jakkesæt. Det betyder, at der ikke er andre jakkesæt magen til dit.”

5
Mr.Christian

Mr. Christian

Hos Mr Christian bør du have høje forventninger. Lad byens førende herreekviperingsbutik klæde dig på til din store dag. Vi skræddersyer alt hvis det ønskes.

Intet må være overladt tilfældighederne til dit bryllup, så derfor er det afgørende du får den rette vejledning fra den rette erfaring. Vi arbejder med brands som er bedst til det de gør igennem mere end 100 år. Derudover tilbyder vi skræddersyede habitter ned til absolut mindste detalje, syet i hånden af nogle af de bedste metervarer i verden. Du kan også vælge dit bryllupstøj fra vores sortiment og få tilpasset af vores egen skrædder i butikken – alt omforandring er inkluderet i prisen, vi sender ikke noget til udlandet for den slags, vi vil kunne stå inde for hvilket produkt du skal iklædes. Så gør det rigtigt – besøg Mr. Christian

Guldsmed Lind

Hos Guldsmed Lind er der stolthed i håndværket, da de har deres eget værksted dedikeret til at håndlave smykker. Denne unikke tilgang giver dem mulighed for at skabe smykker af højeste kvalitet, hvor hver detalje er omhyggeligt udført. Med ekspertise og lidenskab i hvert trin af processen sikrer Guldsmed Lind, at deres smykker ikke blot er smukke, men også bærer et håndværksmæssigt mesterskab, der skinner igennem i hvert eneste smykke.

4
2

La Nouvelle

La Nouvelles passion for håndværket samt valg af de bedste råvarer, er med til at give mindeværdige øjeblikke med søde fristelser.

Woodhazel

Luksus bryllupsinvitationer fra high-end design studio med unikke designs af egen grafiker.

I finder et stort udvalg af Semi-custom invitationer, menukort, skilte m.m. Vælg et eksisterende design, og vi indsætter jeres tekst. Alle invitationer kan laves som lommeinvitationer.

Med et Custom design, designet specielt til jer, sætter kun fantasien grænser.

Se også vores lækre tilbehør som laksegl, kuverter, vellumcover og meget mere. Hos os skaber vi sammen den røde tråd fra invitation til menukort og skilte til festen.

Vi leverer altid høj kvalitet og godt håndværk med fokus på detaljerne.

Woodhazel Logo Til Leverandører På Jørgensens Hotel 800X714px
Emma.Ditlevsen

Emma Ditlevsen - Frisør og makeup artist med speciale i brude

Emma Ditlevsen er makeupartist og frisør med speciale i brude. Hun tilbyder styling på den store dag, til både bruden og gæsterne.

Det er muligt både at få klippet og stylet håret, samt at få lagt festmakeup på dagen. Emma arbejder professionelt og sikre, at din makeup ligger perfekt og at din naturlige skønhed bliver fremhævet.

Bryllupsfotograf Michelle Kaster 

Jeg elsker bryllupper! Jeg fælder en tåre, når bruden går ind. Når I siger ja. Og når I går ud igen. Alt imens skyder jeg løs og foreviger jeres dag. Jeg fanger de øjeblikke, I ikke selv ser, fordi sådan en bryllupsdag flyver afsted. Med en professionel tilgang og et stort hint af humor giver jeg 100% af mig selv, når jeg kreativt fortolker jeres bryllupsdag, for det betyder alverden for mig, at I kan gennemleve dagen endnu en gang, når I tager jeres billeder frem.

Derfor er kvalitet også vigtigt for mig. Jeg lægger et stort arbejde i at forevige jeres bryllup, familie eller børn på den smukkeste og mest autentiske måde. Og derfor er jeg klar til at garantere jer kvalitetsbilleder, som I kommer til at elske. 

Mange hilsner
Michelle

MK Fotogrrafi Logo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder fra vores boutiquehotel i Horsens

Tilmeld nyhedsbrev