#Fcf9f2

Leverandører

Restaurant Horsens

Leverandører

Mad i Eydes, caféen og på terrassen er ikke bare noget særligt at kigge på. Det er også noget ganske særligt at smage på.

Dét vil du opleve, uanset om du besøger os som hotelgæst, festgæst eller spisende i restaurant Eydes. Vores fremgangsmåde er nemlig krydret med en god portion grøn omtanke: Maden er lavet fra bunden, og det er årstiderne, der dikterer, hvad vi har på menuen. 

- Vi bruger danske producenter, ikke kun for kvaliteten men også for at spare miljøet i forbindelse med transport. Samtidig vinder vi også ofte på smagen og sparret vandforbrug.

Vores råvarer er næsten udelukkende økologiske - hvilken også har givet os det økologiske bronze mærke som bevis på et 30-60% økologisk køkken.

  • Kildegaarden

    Med udgangspunkt i kærlighed til dyrene og den danske natur arbejder Gitte og Erik Skovsgaard målrettet med at producere dansk kødkvæg af høj kvalitet. De har indført en række krav baseret på at dyrene lever så naturligt som muligt i den danske natur. Alt sammen for at give dyrene den optimale opvækst – og for dermed at skabe en langt bedre kødkvalitet af det danske kødkvæg ”Kildegaarden”.
    Læs mere

  • Aarstiderne

    Alle Aarstidernes råvarer er 100 % økologiske og købt af dygtige landmænd, som de kender, og som de stoler på. Deres frugt, grøntsager og andre produkter kommer fra en række forskellige økologiske landbrug herhjemme og i udlandet. Alle grøntsager fra Aarstiderne leveres i genanvendelige kasser med pant, uden pap, plastik og emballage.  


    Læs mere

  • Rogn

    Tætte og stærke bånd til dygtige samarbejdspartnere gør ROGN i stand til at tilbyde caviar fra de bedste producenter både i og udenfor Europa. Hvad enten det er traditionelt forarbejdet caviar eller specielle selektioner, så leverer vi en høj kvalitet, modnet som behørigt, men altid frisk – og aldrig pasteuriseret.
    Læs mere

  • Bjerre kød

    Bjerre kød slagter og producerer selv alle deres varer. De har en lang og stolt tradition, og de kan derfor altid stå 100% indenfor deres hjemmelavede kvalitetskød og specialiteter. Bjerre kød – det er godt gammeldags håndværk.


    Læs mere

  • BF-Oks

    Hesselager-virksomheden BF-Oks står leveringen af lam, svin og vildt. Det er kød med en fortælling.  I de Sydfynske lam fra Hesselager og gourmetgrise fra Svendborg kan roen, tiden og pladsen kan både ses og smages i kødet.


    Læs mere

Gaffel Til Grafik

Vi vil gerne vise vores gæster, at vi træffer bevidste, ansvarlige valg omkring, hvordan vi driver vores forretning til gavn for naturen og for vores gæsters sundhed
- Hoteldirektør, Kari Brandsgård.

  • Leverandør Jørgensens hotel
  • Vinbaren Byens hotel
  • Restaurant Horsens
  • Medarbejder Jørgensens hotel