Eydes, Restaurant i Horsens | Besøg os i dag – Jørgensens Hotel
EEF3F6

Restaurant Eydes i Horsens

 • Restaurant Horsens
 • Restaurant Horsens
 • Cafe Horsens
 • Restaurant Horsens

Eydes


Træd ned i kælderen og ind i verden med dæmpet belysning og hyggelig atmosfære under de hvidkalkede historiske hvælvinger.

Vi fokuserer altid på skabe de største smage på smukt anrettede tallerkner. Det betyder samtidig, at vi ikke binder os op på inspiration fra et specifikt køkken, men i stedet lader årstidens tilgængelige råvarer definere, hvad der giver den bedst mulige gastronomiske oplevelse.

Lad dig inspirere af vores omfattende kort samt signaturretter eller nyd  vores set-menu, der skifter jævnligt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige restaurant i Horsens til både frokost og aften!

Terrassen er åbenVores Terrasse på Horsens gågade er nu åben, og her kan du slappe af med en kop kaffe efter en shoppetur eller nyde et godt måltid under solens stråler. Vi servere det samme på terrassen som i restauranten. Med en smuk udsigt til det historiske hotel er vores terrasse det ideelle sted at nyde bylivet. 

Det gode måltid


Det er velkendt... og så alligevel udsøgt anderledes! For det er præcis det, vi gør i Restaurant Eydes – nyfortolker klassikerne på vores helt egen måde som en hyldest til de gode råvarer, traditionerne og glæden ved det gode måltid.

Vi bestræber os på at levere den højeste kvalitet i alt, hvad vi serverer i vores spisested i Horsens. Derfor har vi allieret os med nogle af landets bedste producenter af kød, fisk, kaffe, vin og spiritus, blandt andet Kildegaarden, Bjerre, Nørup Mejeri med flere, der alle bidrager til Eydes skiftende menu.

Restaurant Horsens

Anmeldelser fra pressen

 

Da det lokale folkeblad besøgte vores restaurant i Horsens, kvitterede de med fem flotte stjerner:

”Det var på alle måder en sand fornøjelse at besøge Restaurant Eydes. Uanset om fokus ligger på mad, drikke, omgivelser eller personale var denne aftens oplevelse i den absolutte top – og så til en helt igennem rimelig pris.”

★★★★★ LÆS ANMELDELSE AF EYDES FRA HORSENS FOLKEBLAD 


Det samme gjorde JP Horsens efter at have besøgt vores spisested:

"Jeg tager den første bid. Min mund fyldes med glæde - alle smagssanserne står åbne og får lov til at fyldes med dybden fra den brændte bisque. Syren og saltet fra vesterhavsskummen prikker til siderne af min tunge og de sprøde jordskokkechips knaser mellem mine tænder mens den perfekt pocherede kulmule får lov til runde hele mundfølelsen af med et hint af varme i efterdønningerne. Og her står det klart for mig. Det her er et af de bedste stykker fisk, jeg nogensinde har fået."

★★★★★ LÆS ANMELDELSE AF EYDES FRA JP HORSENS

Økologisk restaurant i Horsens

 

Den 4. marts 2022 fik Jørgensens Hotel og dermed Restaurant Eydes overrakt Det Økologiske Spisemærke i bronze på Økologisk Landsforenings generalforsamling. Daværende minister for landbrug, fødevarer og fiskeri, Rasmus Prehn, overrakte spisemærket som belønning for hotellets særlige fokus på økologi.

Hotellet har i flere år arbejdet på, at en sund madkultur bliver en naturlig del af hotellets restaurant og vinbar. Fokusset på økologi understøtter hotellets generelle arbejde med at skabe en grøn profil, hvor der er særligt fokus på bæredygtighed, bedre dyrevelfærd, plads til natur, omtanke for miljøet og en helhedstankegang fra jord til bord.

Det økologiske spisemærke Jørgensens hotel
 • Lad dig inspirere

 • Weekendophold

  Vinbaren

  Vinbaren byder indenfor med masser af varme, hygge, atmosfære og en cool international vibe. Vinbaren er et populært sted for både overnattende gæster og lokale.

  Læs mere
 • Spisested Horsens

  Gastronomi

  I Restaurant Eydes serverer vi alt det bedste fra det dansk-franske køkken, tilberedt med kærlighed og af gode råvarer.

  Læs mere
 • Vinbutikken Jørgensens hotel

  Vinbutikken

  Vi fortsætter vintraditionen i det gamle hus. Allerede tilbage i 1825 drev æresborger Kjeld Thomasen Kjeldsen nemlig vinhandel i det Lichtenbergske Palæ. 

  Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder fra vores boutiquehotel i Horsens

Tilmeld nyhedsbrev