Restaurant Eydes
EEF3F6

Restaurant Eydes

 • Restaurant Horsens
 • Restaurant Horsens
 • Cafe Horsens
 • Restaurant Horsens

Eydes


I restauranten får du serveret al det bedste fra det dansk-franske køkken - tilberedt fra bunden med gode lokale råvarer og hjertet på det rette sted. Tag plads og nyd stemningen af varme, værtskabet, generøsitet og glæden ved at føle sig hjemme.

Den nyrenoverede kælder er indrettet til det hyggeligste samlingspunkt i Horsens med sine lyse teglgulve, hvælvinger og lys fra de høje vinduer, der sammen er med til at skabe den mest imødekommende og komfortabelt stemning til frokost, eftermiddag eller aftenselskaber.

Da Horsens Folkeblad besøgte restauranten, kvitterede de med fem flotte stjerner:

”Det var på alle måder en sand fornøjelse at besøge Restaurant Eydes. Uanset om fokus ligger på mad, drikke, omgivelser eller personale var denne aftens oplevelse i den absolutte top – og så til en helt igennem rimelig pris.”

★★★★★ LÆS ANMELDELSE 

Det gode måltid


Det er velkendt og alligevel udsøgt anderledes. For det er præcis det, vi gør i restaurant Eydes – nyfortolker klassikerne på vores helt egen måde som en hyldest til de gode råvarer, traditionerne og glæden ved god mad og kvalitet. Vi vil gerne levere højeste kvalitet på alt hvad vi serverer på hotellet og i restaurant Eydes. Derfor har vi allieret os med nogle af landets bedste producenter af kød, brød, kaffe, vin og spiritus… Kildegaarden, Bjerre, Nørup mejeri mm.

Den 4. marts 2022 fik Jørgensens Hotel – Byens Hotel overrakt Det Økologiske Spisemærke i bronze på Økologisk Landsforenings generalforsamling. Minister for landbrug, fødevarer og fiskeri, Rasmus Prehn, overrakte spisemærket som belønning for hotellets særlige fokus på økologi.

Hotellet har det seneste år arbejdet fokuseret på, at en sund madkultur bliver en naturlig del af hotellet restaurant, café og vinbar. Jørgensens Hotels fokus på økologi understøtter hotellets arbejde med at skabe en grøn profil, hvor der er særlig fokus på bæredygtighed, bedre dyrevelfærd, plads til natur, omtanke for miljøet og en helhedstankegang fra jord til bord.

Det økologiske spisemærke Jørgensens hotel
 • Lad dig inspirere

 • Weekendophold

  Vinbaren

  Vinbaren byder indenfor med masser af varme, hygge, atmosfære og et cool strejf af international vibe. Vinbaren et populært sted for både boende gæster og de lokale.

  Vinbaren
 • Spisested Horsens

  Gastronomi

  I restauranten serverer vi al det bedste fra det dansk-franske køkken, mens i cafeen findes lette klassiske retter og velsmagende drikkevarer.

  Gastronomi
 • Vinbutikken Jørgensens hotel

  Vinbutikken

  Vi fortsætter traditionen i det gamle hus. Allerede tilbage i 1825 drev æresborger Kjeld Thomasen Kjeldsen vinhandel i det Lichtenbergske Palæ.

  Vinbutikken

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder...

Tilmeld nyhedsbrev