VINBAREN


På Jørgensen Hotel har du masser af plads til at kunne mødes over en god kop kaffe, indhente lidt arbejde eller bare sidde og nyde den fantastiske atmosfære, som hotellet har. Vi gør os nemlig rigtig umage for, at du kan føle dig helt hjemme. Så meget, at du måske ikke vil forlade os igen. - Og det er præcis sådan, du skal have det, når du besøger vores hotel - gæst eller ej. Tag plads i vores hyggelige stuer og suiter, sæt dig til rette i historiske rammer i vores lounge med håndmalet loftsmalerier - eller tag computeren med ind i vores vinbutik.


Lad vinbaren blive jeres uformelle og hyggelige mødested alle ugens dage. Her er plads til kollegaer, venner, forretningsforbindelser, den hyggelige date, vinsmagning eller et lille møde - formelt eller uformelt


Kig ind... vi glæder os til at se dig!

CAFÈEN


I caféen serverer vi det samme brede udvalg af velsmagende retter, som du har kunnet nyde hele foråret og sommeren på den overdækkede terrasse.
Om formiddagen- og eftermiddagen er vinbaren 'café' og byder indenfor med masser af varme, hygge, atmosfære og et cool strejf af international vibe. Når solen går ned, er vinbaren som længe har været et populært sted for både boende gæster og de lokale, tilbage til sine vante rammer som vinbar men serverer forsat lette retter frem til. 21.30.


BOOK BORD ONLINE
CAFÉKORT FROKOST
CAFÉKORT AFTEN

VINBUTIKKEN


Med vinbutikken fortsætter vi en god tradition i det gamle hus. Ja faktisk er vinbutikken ældre end hotellet.
Allerede tilbage i 1825 drev æresborger i Horsens, Kjeld Thomasen Kjeldsen vinhandel i det Lichtenbergske Palæ. Senere overtog brødrene Evald og Peter B. L. Eyde vinhandlen. Restauranten, hvor tønderne lå, er opkaldt efter dem. Peter Eyde overdrog virksomheden til sin med-konsul Fogh Nielsen, der ligesom han selv havde opbygget en stor kærlighed til og viden om vin under sine mange år i udlandet.


Historien, passionen for vin og det gode værtskab fortsætter i vinbaren, hvor du både kan nyde et glas, lidt god charcuteri og finde de helt rigtige flasker til gaven, middagen eller en god stund hjemme.

De intime rammer i den lille italiensk inspirerede vinbutik er det oplagte sted, hvis du har en aften med lækker vin tilsat en god menu i kikkerten. Du skal ikke lade dig skræmme, hvis du ikke finder noget på vinkortet der passer til dine traditionelle vinvalg: Vores somaliere går nemlig meget op i at guide gæsterne frem til den rette vin – og ikke mindst at udfordre erfarne vinkendere. Selvom somaliere har styr på vinen, er der ingen fine fornemmelser, og kommer du blot efter et godt glas vin til en fin pris, kan du frit vælge et glas til en af de rimelige glas priser.

Til trods for de fine og eksklusive omgivelser finder du vine til gode priser, og ønsker du flasker, hvor der er kræset ekstra for druen, kan personalet også guide dig gennem de helt gyldne dråber fra vinopmagasineringen.