Vinterferie i Horsens | Ophold og oplevelser – Jørgensens Hotel
EEF3F6

Vinterferie i Horsens

 • Romantisk ophold
 • Vinbar Jørgensens hotel
 • Overnatning Horsens
 • Restaurant Horsens

Vinterferie i smørhullet af Jylland

 

Med alt fra pulserende byliv, spændende kultur, smuk natur og gode madoplevelser, er vi en oplagt base for en på alle måder mindeværdig vinterferie i Horsens.

Med vores kulturhistoriske interiør, fokus på lokale råvarer og økologi og ikke mindst vores helt egen vinbar, ser vi frem til at vise jer, hvordan det gode liv – efter vores mening – bedst skal nydes i vores stemningsfulde boutique-hotel.

Oplevelserne ligger for jeres fødder

 

Udgangspunktet for jeres vintereventyr bliver vores smukt restaurerede hotel på gågaden i Horsens. Alle værelser afspejler den historiske bygning fra 1744 med unikke detaljer og sjæl, og kan I løsrive jer fra det smukke interiør, ligger oplevelserne for jeres fødder som perler på en snor.

Horsens by byder på fantastiske shoppingmuligheder, hvis I da ikke er mere til en aktiv vandre- eller cykeltur i Kystlandets bjergtagende natur. Derudover er Aarhus’ spændende byliv kun en kort køretur væk med museer som ARoS og Moesgaard, ligesom børnene kan se frem til mange timers sjov i Givskud Zoo.

Kystlandet Bakkelandet Nedenskov Soe Badebro Sarah Green 2 1600Px
Restaurant Horsens

Det gode liv - med god mad og vin

 

Efter en dag fuld af oplevelser kan I se frem til at nyde et glas kold rosé og en snack i vinbaren, inden aftenen byder på middag i Restaurant Eydes. Her står vores kokke klar til at trylle et smukt og velsmagende måltid frem til jer bestående af alt det bedste fra det dansk-franske køkken. Menukortet byder på noget for enhver smag, men udgangspunktet er altid det samme: At få de lokale råvarer til at fortælle en smagfuld og æstetisk historie på tallerkenen. Vi har desuden Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder, at vi hver dag arbejder ud fra en tanke om bæredygtighed til glæde for vores gæster og naturen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en luksuriøs vinterferie i Horsens – og til at vise jer, hvad byen og vores nærområder har at byde på af fantastiske oplevelser. 

 • Under jeres ophold

 • Vinbar Horsens

  Vinbaren

  Også i vinterferien byder Vinbaren indenfor med masser af varme og en cool international vibe. Vinbaren er altid et populært mødested.

  Læs mere
 • Cafe Horsense

  Gastronomi

  I Restaurant Eydes serverer vi alt det bedste fra det dansk-franske køkken, tilberedt med kærlighed og af gode råvarer.

  Læs mere
 • Luksushotel Horsens

  Værelser

  Vi tilbyder 59 værelser fordelt på forskellige kategorier. Store vinduer, stuk og fine detaljer med smukt lysindfald er bare noget af det, du får, når du bor på Byens Hotel.

  Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder fra vores boutiquehotel i Horsens

Tilmeld nyhedsbrev