Pressemeddelelse 01/11/2022
EEF3F6

Pressemeddelelse

Dato: 1. november 2022

Kontakt: Ejer, Byens Hotel, Mads Hylleholt Bøttger. Mail: mb@dragsholm-slot.dk


Download pressemeddelelse som pdf

Erfaren hotelprofil skal videreføre ambitionerne for Byens Hotel

På basis af et solidt økonomisk fundament og med tilførslen af en ny, erfaren direktør, er Byens Hotel nu klar til at træde ind i den næste udviklingsfase og indfri ambitionerne og potentialet for hotelkæden.

Byens Hotel blev grundlagt i 2017 ud fra et ønske om at restaurere og bringe nyt liv til ikoniske bygninger og gøre dem til foretrukne samlingspunkter i danske lokalsamfund. På trods af en hård opstart med coronanedlukning står virksomheden i dag på et solidt økonomisk fundament og er nu klar til at påbegynde processen mod at blive en national – ikke blot lokal – aktør.

Det bliver den velkendte hotelprofil Birger Baunhøj Sørensen, der skal drive denne proces som direktør for Byens Hotel:

”Vi er utroligt glade for, at Birger Baunhøj Sørensen skal være en del af vores team som ny direktør. Han er en erfaren herre, der gennem tiden har været med til at vækste adskillige store hoteller. Vi ser frem til at nyde godt af den lange erfaring, Birger bringer til Byens Hotel, og er overbeviste om, at han er manden, der kan sætte skub i vores ambitioner om at udvide vores koncept til ikke bare at dække Jørgensens Hotel i Horsens – men flere danske provinshoteller,” udtaler Mads Hylleholt Bøttger, der er ejer og initiativtager til Byens Hotel.


Mindre omorganisering i teamet på Jørgensens Hotel


Det første hotel under Byens Hotel-konceptet er Jørgensens Hotel og med indsættelsen af Birger Baunhøj Sørensen følger også en mindre omorganisering i det faste team på hotellet i Horsens.  Allan Naismith Hansen, der indtil nu har fungeret som receptions- og konferencechef overtager den daglige ledelse med en ny titel som hotelchef i ryggen.

Lederteamet, der består af kommende hotelchef Allan Naismith Hansen, F&B manager Heidi Lorentz Jeppesen og restaurantchef Kathleen Beyer Isaksen, vil fortsat være hotellets ansigter udadtil og levere den daglige service og kvalitet, der kendetegner Jørgensens Hotel – i samarbejde med den nye, erfarne direktør for Byens Hotel.

Birger Baunhøj Sørensen har mere end 30 års erfaring fra branchen, blandt andet som ejer og administrerende direktør for Hotel Lautruppark og som administrerende direktør på high-end hotellet Kokkedal Slot Copenhagen. Han kommer med en bred palet af færdigheder inden for blandt andet opbygning og udvikling, HR og ledelse i hotelsektoren.

”Jeg glæder mig til at bidrage til at videreudvikle Jørgensens Hotel og udvide Byens Hotel med flere hoteller af samme høje standard, der opretholdes på hotellet i Horsens. Det er et godt og professionelt team, jeg skal være en del af, der tager ejerskab over at give gæsterne den bedste oplevelse, og det er et stærkt udgangspunkt for den videre udvikling, jeg ser for hotellet og for Byens Hotel generelt,” lyder det fra den nye direktør.

Allan Naismith Hansen kommer ligeledes med lang erfaring fra hotelbranchen og har i mere end 15 år beskæftiget sig med konferencer og events på hotelkæderne Clarion, First Hotels og Trinity Hotel & Konference Center – stillinger, der har givet ham omfattende kendskab til hoteldrift.