Velkomst:
Vandbakkelser med friskost og koldrøget laks.
Sprøde kyllingechips med urtemayo.
Bobler: 2018 Crémant Grande Reserve; Stefan Bietighöfer; Rheinland Pfalz - Deutschland
Forret:
Ceviche af vesterhavstorsk med citronconfit, sprøde salater og koraltuille
Bobler: Prosecco Pietra Fine, Case Paolin; Treviso - Italien.
Mellemret:
Cremet jordskokkesuppe med chorizo, frisk æble og sprøde jordskokker.
Bobler: 2018 Valledolina, Tutusaus Cava Brut Nature Gran Rserva; Penedes - Spanien
Hovedret:
Krogmodnet dansk gris med confiteret porre, ristet kål med citrusvinaigrette og æbleglace
Bobler: André Clouet V6 Experience Champagne; Bouzy - Frankrig
Dessert:
Solbærmousse med solbærsorbet, tempereret chokolade og bagt hvid chokolade
Bobler: Soumah Brachetto; Soumah; Yarra Valley - Australien
890