En aften i boblernes tegn | 7-retters menu – Jørgensens Hotel
EEF3F6

En aften i boblernes tegn

En aften i boblernes tegn

 

Fredag d. 8 marts kl. 18.00
Oplev en aften i boblernes tegn på Jørgensens Hotel med vores eksklusive aften, hvor der servereres et nøje udvalg af 5-retter og 5 glas unikke bobler. Prisen for arrangementet er 890 pr. pers

 

Tilkøb overnatning med morgenmad for kun 400 pr. pers. (800 pr. værelse.)

Køb billetter inden d.6 kl. 12.00.

Køb billetter

En aften i boblernes tegn

MENU

Velkomst:

 Vandbakkelser med friskost og koldrøget laks.
Sprøde kyllingechips med urtemayo.

Bobler: 2018 Crémant Grande Reserve; Stefan Bietighöfer; Rheinland Pfalz - Deutschland

Forret:

Ceviche af vesterhavstorsk med citronconfit, sprøde salater og koraltuille

Bobler: Prosecco Pietra Fine, Case Paolin; Treviso - Italien.

Mellemret:

Cremet jordskokkesuppe med chorizo, frisk æble og sprøde jordskokker. 

Bobler: 2018 Valledolina, Tutusaus Cava Brut Nature Gran Rserva; Penedes - Spanien

Hovedret:

Krogmodnet dansk gris med confiteret porre, ristet kål med citrusvinaigrette og æbleglace 

Bobler: André Clouet V6 Experience Champagne; Bouzy - Frankrig

Dessert:

Solbærmousse med solbærsorbet, tempereret chokolade og bagt hvid chokolade 

Bobler: Soumah Brachetto; Soumah; Yarra Valley - Australien 


890

 

Bestil her

Program


En aften i boblernes tegn indledes med en velkomst, hvor menuen og konceptet bliver præsentereret.
Både før og efter arrangementet er der desuden mulighed for at købe vin, bobler og cocktails i Vinbaren.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder fra vores boutiquehotel i Horsens

Tilmeld nyhedsbrev