VINBUTIKKEN


Med vinbutikken fortsætter vi en god tradition i det gamle hus. Ja faktisk er vinbutikken ældre end hotellet.
Allerede tilbage i 1825 drev æresborger i Horsens, Kjeld Thomasen Kjeldsen vinhandel i det Lichtenbergske Palæ. Senere overtog brødrene Evald og Peter B. L. Eyde vinhandlen. Restauranten, hvor tønderne lå, er opkaldt efter dem. Peter Eyde overdrog virksomheden til sin med-konsul Fogh Nielsen, der ligesom han selv havde opbygget en stor kærlighed til og viden om vin under sine mange år i udlandet.


Historien, passionen for vin og det gode værtskab fortsætter i vinbaren, hvor du både kan nyde et glas, lidt god charcuteri og finde de helt rigtige flasker til gaven, middagen eller en god stund hjemme. Kig endelig ind til gode oplevelser og god stemning i Jørgensens Hotel vinbar og vinbutik.

PRODUKTER


Vinbutikken rummer vine fra vinhandler Otto Suenson, hvorfra du har mulighed for at købe vine med hjem. Gode vine til hverdagen, weekenden og ferien. Sortimentet er bredt og rangerer i prisklasser, hvor de fleste kan være med.
Vores dygtige personale gør en dyd ud af at yde den bedste service og rådgive dig i vin, spiritus og andre spændende delikatesser. Vi hjælper gerne med større indkøb til festen eller bare noget god vin til at nyde.