MINDESAMMENKOMST


Efter en begravelse eller bisættelse kan en mindehøjtidelighed fungere som en god måde at samles i mere afslappede omgivelser. Vi tilbyder gode rammer, hvor personalet vil give jer god plads og samtidig yde den bedste service.


Vi sætter jeres ønsker højest, så mindesammenkomsten bliver så personlig som muligt. Vi  skræddersyr mindesammenkomsten i tæt samarbejde med jer som værter og sørger for, at I med rette kan mødes efter ceremonien og dele tanker og minder om afdøde i en uformel og afslappet atmosfære.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud og rundvisning på tlf. 3840 1744 eller mail info@jorgensens-hotel.dk

ROLIGE OMGIVELSER FOR MINDEHØJTIDELIGHED


På Jørgensens Hotel tilbyder vi gode fysiske rammer for mindehøjtideligheden, hvor I bestemmer, hvordan dagen skal foregå . Vi kan blandt andet tilbyde begravelseskaffe og kage, højtbelagt smørrebrød eller charcuteribræt med ost, pølse og skinke.


Kvalitet, smag og økologi er altid i fokus i vores køkken , og I kan trygt overlade menuen til vores erfarne og dygtige kokke. Vores kokke bruger kun sæsonens bedste råvarer – som så vidt muligt er økologiske – og er eksperter i at sammensætte den helt rigtige menu. Vi hjælper desuden gerne med at sammensætte en dertilhørende vinmenu, så du kan være sikker på, at mad og vin passer perfekt sammen. Uanset sæson laver vores restauranter gastronomisk mad i særklasse.  

Jørgensens Hotel er fyldt med gode minder og en historie på ikke mindre end 177 år. Intet har været overladt til tilfældighederne i renoveringsprocessen af det smukke gamle Jørgensens Hotel. Alle valg er truffet med udgangspunkt i eksperters viden og undersøgelser af, hvordan hotellet så ud, da det blev opført i 1744 – det gælder både ude og inde. Særligt palæets lofter har krævet både tid og håndværk at restaurere og genskabe, som de var oprindeligt. Det er en helt særlig oplevelse at træde ind på hotellet og bevæge sig gennem rummene, som alle byder på en særlig historie. Hvis rummene kunne

tale og fortælle deres historie, ville de aldrig blive færdig.

 

LOKALE KAPACITET:

Kongesalen - 150 personer

Jørgensensalen - 75 personer

Kavalérsalen -50 personer

Ewalds stue - 22 personer

Biblioteket - 20 personer

Vinbutikken - 16 personer

PROFESSIONELT PERSONALE SKABER TRYGHED

Vi ved, hvor svært det kan være at afholde eller deltage i en mindehøjtidelighed, og derfor behandler vores personale alle med den dybeste respekt. Personalet vil give jer god plads og samtidig yde den bedste service.

På den måde kan I blot koncentrere jer om at mindes den afdøde sammen i trygge omgivelser og uden forstyrrelser. Vi vil med glæde tage os af alt det praktiske i forbindelse med en mindesammenkomst, da det ofte kan virke uoverskueligt at stå for selv.

FAQ:

Hvad er en mindehøjtidelighed?
En mindehøjtidelighed kan være en god måde at samles på efter en begravelse eller bisættelse. Her kan man mindes den afdøde i mere afslappede omgivelser. Hos Jørgensens Hotel kan vi tilbyde trygge rammer for mindehøjtideligheden, hvor vi vil yde den bedste service samtidig med, at I får plads til at mindes i fred. En mindesammenkomst hos Jørgensens Hotel koster fra 225 kr. per person.

Hvordan foregår en mindehøjtidelighed?
Til en mindehøjtidelig mindes man den afdøde efter begravelsen eller bisættelsen i afslappede omgivelser. Hos Jørgensens Hotel tilbyder vi trygge rammer til jeres mindesammenkomst fra 225 kr. per person.