KONFIRMATIONSFEST HOS JØRGENSENS HOTEL


Tiden op til en konfirmation eller nonfirmation er dejlig, men det kan ofte kræve en del planlægning for forældrene. At blive konfirmeret er en stor begivenhed for ethvert barn, og det er en dag, som hele familien kommer til at huske resten af livet. Jeres søn eller datter har måske mange ønsker og forventninger
til, hvordan festen skal se ud, når det er blevet tid til at ”træde ind i de voksnes rækker”? På Jørgensens Hotel sætter vi en ære i kvalitet og stemning. Der er mulighed for både at afvikle festen i Jørgensens salen og den store indbydende Lichtenberg sal.

Kommer der gæster langvejs fra, er det muligt at overnatte i vores 59 værelser.


 

BOOK JERES FESTLIGE KONFIRMATIONSFEST I HORSENS

For yderligere information eller et personligt møde med fremvisning af
salene og saloner kontakt receptionen på tlf. 3840 1744 eller mail
info@jorgensens-hotel.dk

 

KONFIRMATIONSMENU I SÆRKLASSE


En lækker konfirmationsmenu er central for festen t, hvad enten det betyder en menu eller
en festbuffet. På Jørgensens Hotel garanterer vi, at festens højdepunkt og gæsterne får en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Vi bruger kun de bedste råvarer, har fokus på økologi og går aldrig på kompromis med hverken smag eller kvalitet.

Vi hjælper meget gerne med at sammensætte konfirmationsmenuen såvel som den dertilhørende vinmenu. Vi står klar med inspiration og idéer til både forretter, hovedretter,
dessert og kage – samt eventuel natmad. Der vil naturligvis også være øl, vand og sodavand. Hvis I ikke ønsker servering ved bordene, er det også muligt at bestille en lækker buffet i stedet.
Vi tager naturligvis også hensyn til vegetarer og/eller veganere i selskabet samt eventuelle fødevareallergier.
Vi håber, at I og jeres gæster er parate til en fantastisk konfirmationsmiddag.  


 

OVERNAT PÅ JØRGENSENS HOTEL EFTER KONFIRMATIONSFESTEN


Kommer jeres gæster langvejs fra? Så er det måske en fordel at holde konfirmationen centralt med masser af parkeringspladser og nem adgang til offentlig transport.
Mulighederne er mange, og vi er sikre på, at vi sammen kan finde en god løsning på hele familiens ønsker til den festlige dag.
Lad gæsterne blive til overnatning og forlæng jeres særlig dag. Jørgensens Hotel har mange flotte og behagelige værelser, så hverken I eller jeres gæster skal bekymre sig om, hvordan de skal komme hjem. På den måde er der ikke behov for at sørge for transport hjem eller bestilling af taxaer, når stemningen er høj og natten ung.
Alle værelser er bekvemt udstyret med norske senge, fri wi-fi og stort tv, som både er hotellets informationsplatform og dit tv med cast-to tv-funktion. Værelserne har alle eget bad med økologiske plejeprodukter og er rige på udstyr.
Priser fra 1.140 1 værelse for 2 personer inkl. morgenmad.


 

FAQ:

Hvad koster det at leje et lokale til en konfirmationsfest?
Du kan fejre din konfirmation i et af vores elegante lokaler fra kr. 795 per person.
En konfirmation er en stor begivenhed, og vi sætter en ære i at gøre din dag mindeværdig.
Er I et selskab på under 10 personer, er det også muligt at spise en dejlig middag i restaurant Eydes.

Hvad kan man få at spise til konfirmationsfesten?
Hos Jørgensens Hotel har vi sammensat en delikat menu til din konfirmation. Det er vigtigt at vælge de helt rigtige retter til din store dag, og hos os finder du en menu, som alle dine gæster vil elske. Se hele menuen i vores selskabsfolder her.