IDEELLE RAMMER TIL JERES BRYLLUP


En bryllupsfest skal være romantisk, uforglemmelig og helt perfekt for netop jer. På Jørgensens Hotel sætter vi en ære i at gøre jeres bryllup til en helt speciel dag. hvad enten det betyder et romantisk vinterbryllup eller et sjovt udendørs sommerbryllup med et brag af en efterfølgende fest. Alle vores bryllupslokaler er fleksible, da De kan indrettes efter jeres ønsker og tilpasses bryllupper af alle størrelser. Mulighederne er mange, da alle sale og saloner har hvert deres unikke udtryk og sjæl.
SE VORES SELSKABSFOLDER

PALÆ FESTEN


- Velkomstdrink
- 3 retters sæsonmenu
- Øl, vin og vand ad libitum under middagen
- Kaffe/te med sødt
- Natmad


Per kuvert kr. 1.095
Per kuvert ved 4 retter kr. 1.235
Fri bar efter middagen per kuvert kr. 200


Prisen gælder ved minimum 30 personer.
Børn under 12 år halv pris.
Varighed 6 timer

Vores smukke, historiske hotel er som skabt til en romantisk bryllupsfest. Vores dygtige personale står klar til at byde på skøn mad, udsøgte vine, god service og en festlig stemning.


Hotellet har i løbet af de seneste århundreder dannet rammen om talrige, mageløse bryllupper i alle størrelser.


På Jørgensens Hotel kan vi med vores sale og saloner skabe rammerne til alt fra den intime middag for de nærmeste til den store fest for op til 300 gæster.

Vi har mange idéer, lang erfaring fra ind- og udland og blik for detaljerne, så I kan trygt overlade det til os at skabe rammerne om jeres drømmebryllup. Vi tager højde for jeres budget, behov og ønsker for hele dagen – fra bryllupsfotografering og bryllupskørsel til dagens musikalske indslag, hvad enten det betyder et live band, en DJ eller noget helt tredje.

Med andre ord, så står vi for alt det praktiske. Det eneste I som brudepar skal koncentrere jer om, er at være sammen med jeres gæster og nyde dagen.

For yderligere information eller et personligt møde med fremvisning af salene og saloner kontakt receptionen på tlf. 3840 1744 eller mail info@jorgensens-hotel.dk

Vi ser frem til at tage imod jer og jeres bryllupsgæster.

EN BRYLLUPSMENU GÆSTERNE VIL HUSKE


Uanset om det gælder jeres bryllupsmiddag eller bryllupsreception, er en menu med lækker mad og drikke en essentiel del af arrangementet.


Når I bestiller bryllupsmad hos os, kan I være sikre på, at jeres bryllupsgæster vil få en unik gastronomisk oplevelse. Ud fra jeres ønsker, hjælper vi med at sammensætte jeres bryllupsmenu med tilhørende vinmenu.


 

Jeres festmiddag kan også bestå af en bryllupsbuffet, og vi tilpasser selvfølgelig menuen efter alle gæsters madpræferencer, som eksempel hvis nogle ønsker vegetarisk eller vegansk. Derudover bestræber vi os på at lave en økologisk og lokal bryllupsmenu.

Vores køkken sætter en ære i at bruge de absolut bedste råvarer fra lokalområdet samt det bedste fra ind-og udland. Vi har fokus på bæredygtighed, økologi og gastronomi.

Under festen er vores venlige og imødekommende personale naturligvis behjælpelige med at sørge for jer og jeres gæster, så I kan slappe af og nyde mad, vin og atmosfære.

OVERNATNING


Lad gæsterne blive til overnatning og forlæng jeres særlig dag. Alle værelser er bekvemt udstyret med norske senge, fri wi-fi og stort tv, som både er hotellets informationsplatform og dit tv med cast-to tv-funktion. Værelserne har alle eget bad med økologiske plejeprodukter og er rige på udstyr.


Priser fra 995
1 værelse for 2 personer inkl. morgenmad

For yderligere information eller et personligt møde med fremvisning af salene og saloner kontakt receptionen på tlf. 3840 1744 eller mail info@jorgensens-hotel.dk

Vi ser frem til at tage imod jer og jeres bryllupsgæster.

FAQ:

Hvor kan man holde bryllup?
Hvis I skal holde bryllup, så kan Jørgensens Hotel sørge for, at I får en uforglemmelig dag. I har mulighed for at fejre kærligheden i strålende omgivelser i Kongesalen, Jørgensensalen og Kavalérsalen, hvor vores dygtige personale står klar til at skænke udsøgte vine og servere skøn mad for jer og jeres gæster.

Hvad koster det at leje lokaler til bryllup?
I kan holde jeres bryllupsmiddag eller bryllupsreception i historiske og elegante omgivelser på Jørgensens Hotel fra 795 kr. per person. Vi vil sørge for, at jeres fejring bliver både romantisk og mindeværdig.