HOLD JERES BARNEDÅB ELLER NAVNGIVNINGSFEST PÅ JØRGENSENS HOTEL


Navngivning, barnedåb eller blot en festlig fejring af den lille ny. Uanset, hvordan jeres barn skal have sit navn, så skal maden være stemningsfuld, velsmagende og nærværende, når I har inviteret gæster til jeres barns allerførste fest.


På Jørgensens Hotel imødekommer vi jeres ønsker og tanker om jeres barns fest på bedste vis. Det gælder, uanset om det er en barnedåb, en navngivning, eller blot en festlig fejring af den lille ny. Vi bestræber os altid på, at det skal være en uforglemmelig dag og aften for både festens  midtpunkt og gæsterne – fra de voksne til de helt små. 

For yderligere information eller et personligt møde med fremvisning af salene og saloner kontakt receptionen på tlf. 3840 1744 eller mail info@jorgensens-hotel.dk

FESTMENU I SÆRKLASSE


Vi hjælper meget gerne med at sammensætte festmenuen såvel som den dertilhørende vinmenu. Vi står klar med inspiration og idéer til både forretter, hovedretter, dessert og kage.


Der vil naturligvis også være øl, vand og sodavand. 


Hvis I ikke ønsker servering ved bordene, er det også muligt at bestille en lækker buffet i stedet. Vi tager naturligvis også hensyn til vegetarer og/eller veganere i selskabet samt eventuelle fødevareallergier.


 

Lad gæsterne blive til overnatning og forlæng jeres særlige dag. Jørgensens Hotel har mange flotte og behagelige værelser, så hverken I eller jeres gæster skal bekymre sig om, hvordan de skal komme hjem. På den måde er der ikke behov for at sørge for transport hjem eller bestilling af taxaer, når stemningen er høj og natten ung.

FORLÆNG FESTEN MED OVERNATNING OG MORGENMAD


Kommer jeres gæster langvejs fra? Så er det måske en fordel at holde festen centralt med masser af parkeringspladser og nem adgang til offentlig transport. Mulighederne er mange, og vi er sikre på, at vi sammen kan finde en god løsning på hele familiens ønsker til den festlige dag.


Priser fra 1.140
1 værelse for 2 personer inkl. morgenmad

FAQ:

Hvornår holder man barnedåb?
Hos Jørgensens Hotel kan du fejre dit barns dåb i historiske omgivelser. Vi ved, at en barnedåb er en stor begivenhed, og derfor står vi klar til at give jer en uforglemmelig dag i stemningsfulde lokaler og med en mageløs menu. Vi skræddersyr jeres arrangement i tæt samarbejde med jer, så I kan være helt sikre på at få den fejring, I drømmer om.

Hvad koster en barnedåb?
Afhold dit barns barnedåb på Jørgensens Hotel. Vi kan tilbyde lyse og elegante lokaler med plads til leg, hvor både voksne og børn kan nyde dagen. Hold din barnedåb hos os fra 225 kr. per. person.

Hvad spiser man til en barnedåb?
I kan fejre jeres barns barnedåb hos Jørgensens Hotel. Vi kan tilbyde jer en skøn fest i historiske lokaler med en delikat og velsmagende menu fra 225 kr. per person.