JUL PÅ JØRGENSENS HOTEL


Julefrokost udover det sædvanlige.


Julefrokost har i årtier været en glædelig dansk tradition, hvor man med familie, venner og kolleger mødes over traditionel dansk julemad i november og december. 


Gør din familie, venner eller firma julefrokost til en frokost udover det sædvanlige med den perfekte blanding af julehygge og historie og lækker julemad, der er svær at glemme.


God fornøjelse – og god jul!


MENUKORT


BESTIL BORD ONLINE HER

JULEFROKOST I TRE SERVERINGER


Serveres til frokost fra kl. 11.00 - gældende fra d. 23. november

1. servering
· Lune stegte sild med bløde løg og kapers.
· Marinerede sild med karrysalat og syltede rødløg.

2. servering
· Håndpillede rejer med smilende æg, citron og hjemmerørt mayo.
· Sprødstegt rødspættefilet med remoulade og citron.
· Hønsesalat med sprød bacon fra Bjerre.
· Ribbenssteg af glad gris fra Svendborg med hjemmesyltede agurker og rødkål.

3. servering
· 2 danske oste med sødt, salt og sprødt.
· Vanille panna cotta med kirsebær og sprødt


kr. 275 pr. kuvert

3-RETTERS JULEMENU


Serveres til aften fra kl. 17.00 - gældende fra d. 1. december.

Gravad torsk
Sennepsemulsion, syltet rødbede, vagtelæg og dild.

Bryst af gråand
Confiteret hvidkål, brunede kartofler og syrligæblesauce.

Vanillefromage
Ristede mandler og kirsebærsorbet.


kr. 385 pr. kuvert

EYDES JULEFROKOST


For selskaber på 10 personer – eller derover.

1. servering
· Stegte sild med kapers og bløde løg.
· Marinerede sild med karrysalat og syltede rødløg.

2. servering
· Håndpillede rejer med smilende æg, citron og hjemmerørt mayo.
· Gravad laks fra Færøerne med rævesauce.
· Sprødstegt rødspættefilet med remoulade og citron.
· Lun leverpostej med svampe, bacon og syltede rødbeder.

3. servering
· Ribbenssteg af glad gris fra Svendborg med hjemmesyltede agurker og rødkål.
· Glaseret landskinke med grønkål og brune kartofler.
· Friskbagte tarteletter med høns i asparges og sprødt kyllingeskind.


4. servering
· 2 gode danske oste med sødt, salt og sprødt.
· Bûche de noël – fransk juledessert.


Serveres med friskbagte brød, smør og krydderfedt.


kr. 385 pr. kuvert

TILKØB


Vinmenu (3 glas)
kr. 310

Vinmenu (4 glas)
kr. 350

Drikkevarer ad libitum*
kr. 395

Øl, husets vin, vand og kaffe ad libitum i 4 timer