BESTIL BORD - TELEFON 3840 1744

E-MAIL - INFO@JORGENSENS-HOTEL.DK

PÅ JØRGENENS HOTEL


findes der 2 muligheder for bespisning.
På menukortet serverer vi al det bedste fra det dansk-franske køkken, mens på cafekortet findes lette klassiske retter.

MENUKORT FROKOST
MENUKORT AFTEN
CAFEKORT


BOOK BORD ONLINE HER
Bemærk ved ankomst til restauranten fremvises gyldigt coronapas.


EYDES


– gode råvarer og godt værtskab


I restaurant Eydes serverer vi god mad til lokale, den rejsende, de forelskede og de kvalitetsbevidste både til hverdag og til de særlige begivenheder. Her oser af autenticitet, nærvær og hygge.
I Eydes får du serveret al det bedste fra det dansk-franske køkken. - tilberedt fra bunden med gode lokale råvarer og hjertet på det rette sted. Tag plads indenfor i restauranten eller udenfor på den hyggeligste terrasse og nyd stemningen af varme, generøsitet og glæden ved at føle sig hjemme.


BOOK BORD ONLINE HER

CAFÈEN


I caféen serverer vi et bredt udvalg af velsmagende retter.
Vinbaren 'caféen' byder indenfor med masser af varme, hygge, atmosfære og et cool strejf af international vibe. Når solen går ned, er vinbaren et populært sted for både boende gæster og de lokale.


BOOK BORD ONLINE

JULEFROKOST


Står du for planlægningen af årets firmajulefrokost eller familie julefrokost, kan du roligt lægge ansvaret i vores hænder og glæde dig og resten af kontoret til alle de klassiske juleretter fortolket med sæsonens bedste råvarer og delikatesser.

SE MERE

TERRASSEN


På den overdækkede terrasse under lyskæder og varmelamper serverer vi et bredt udvalg af velsmagende retter. Her kan du bl.a nyde en klassisk ’New Haven’ burger – En hyldest til danske Lois Lassen, der opfandt burgeren i New Haven i 1895. Rørt tatar, cæsarsalat, fish and chips og meget meget mere…


Udover det, så laver vi vistnok nogen af Horsens bedste cocktails. Med egen vinbar er der også altid kølig rosé, tempereret rødvin og kølige øl på fad klar, hvilket har gjort terrassen og vinbaren til et populært sted for både boende gæster og de lokale.

Vi vil gerne levere højeste kvalitet på alt hvad vi serverer på hotellet og i restaurant Eydes.
Derfor har vi allieret os med nogle af landets bedste producenter af kød, brød, kaffe, vin og spiritus… Kildegaarden, Bjerre, Nørup mejeri mm.

Kom indenfor i den i den hvælvede kælder med lyse teglgulve – til stemning og hygge, til byens puls og kælderens ro, til lyden af klirrende bestik og summende stemmer på alverdens sprog og dialekter. Kom indenfor i restaurant Eydes, til smagen, til værtskabet, til generøsiteten. Til stedet hvor kant møder klassisk.

Det er velkendt og alligevel udsøgt anderledes. For det er præcis det, vi gør i restaurant Eydes – nyfortolker klassikerne på vores helt egen måde som en hyldest til de gode råvarer, traditionerne og glæden ved god mad og kvalitet.