Book dit bord her

Book

Tlf. 5430 0261 Frokost 11.00- 15.30 Middag: 17.00-21.30 --- MUNDBIND PÅBUDT! ---

EYDES


Restauranten på Jørgensens Hotel er beliggende i den hvælvede kælder, der er endnu ældre end Lichtenbergs Palæ. Stemningen er uovertruffen. Velkendte retter bliver tilberedt fra bunden på gode råvarer med lokalt islæt og serveret med venlighed og varme.

De lyse teglgulve, hvælvingerne og lyset fra de høje vinduer skaber en imødekommende og behagelig stemning til morgenmad, frokost og kaffe og en intimitet og ro, når aftenen falder på.

Her serveres god mad til lokale, til forretningsmanden og -kvinden, til de rejsende, de forelskede og de kvalitetsbevidste. Til frokost. Til aften. Til hverdag og til de særlige begivenheder.

I restauranten byder vi på retter fra det dansk-franske køkken med lokale råvarer. Smørrebrød til frokost og gedigne middagsretter til aften.  På menuen står bl.a. østers, caviar fisk, dansk kalv – og naturligvis vegetariske alternativer.

MENUKORT

SÆSONENS MENU


3-RETTERS MENU
KR. 395

Rimmet kammusling
Muslinge consomme, glaskål og syltet strandportulak.


Berberiandebryst
Med rødbede, grønkål, sauce mystique og pommes fondant.


Dansk æble
Med marcipan, mazarin, æble/timian saft, æblesorbet og sprøde kiks.

SÆSONENS MENU


4-RETTERS MENU
KR. 475


Rimmet kammusling
Muslinge consomme, glaskål og syltet strandportulak.

Cremet ragout af efterårets svampe
Med croutoner, syltede kantareller, trøffel og estragon.

Berberiandebryst
Med rødbede, grønkål, sauce mystique og pommes fondant.

Dansk æble
Med marcipan, mazarin, æble/timian saft, æblesorbet og sprøde kiks.

EYDES KLASSIKER


3-RETTERS MENU
KR. 395

Varmrøget lakserillette
Med radiser, dild, urte-fraiche og rodfrugtschips.

Bøf af okse entrecôte
Med sæsonens grøntsager, sprøde pommes frites og sauce bearnaise.

Citronfromage
Med syltet citron og krokant.