Hold konfirmation og nonfirmation i Horsens | Jørgensens Hotel
EEF3F6

Konfirmation/nonfirmation i Horsens

 • Spisested Horsens
 • Selskab Horsens
 • Konfirmation Horsens

Dit barns store dag


Tiden op til en konfirmation eller nonfirmation er dejlig, men kan ofte kræve en del planlægning for forældrene. At blive konfirmeret er en stor begivenhed for ethvert barn, og det er en dag, som hele familien kommer til at huske resten af livet. Jeres søn eller datter har måske mange ønsker og forventninger til, hvordan festen skal se ud, når det er blevet tid til at ”træde ind i de voksnes rækker”?

På Jørgensens Hotel sætter vi en ære i kvalitet og stemning og at skabe mindeværdige konfirmationer og nonfirmationer i Horsens centrum. Der er mulighed for at afvikle festen i vores mange indbydende lokaler og kommer gæsterne langvejs fra, kan de overnatte i vores 59 værelser.

Konfirmation

 

· 3 retter (se menu i selskabsbrochure)

· Kaffe/te med sødt

· Blomster


Per kuvert kr. 495


Børn under 12 år halv pris.

Gastronomi


Uanset om I holder konfirmation eller nonfirmation er en lækker menu central for festen. På Jørgensens Hotel garanterer vi, at gæsterne får en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Vi bruger kun de bedste råvarer, har fokus på økologi og går aldrig på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Vi hjælper meget gerne med at sammensætte konfirmationsmenuen såvel som den dertilhørende vinmenu.

Inspiration til dagen

Vi står klar med inspiration og idéer til både forretter, hovedretter, dessert og kage – samt eventuel natmad. Der vil naturligvis også være øl, vand og sodavand. Hvis I ikke ønsker servering ved bordene, er det også muligt at bestille en lækker buffet i stedet. Vi tager naturligvis også hensyn til spisepræferencer samt eventuelle fødevareallergier.

Overnatning


Med konfirmation eller nonfirmation hos os er i centralt placeret i Horsens, midt i Jylland, og tæt på offentlig transport. Kommer jeres gæster langvejs fra, kan de naturligvis blive til overnatning og på den måde forlænge den særlige dag.

 • Selskabslokaler Horsens

  Kontakt os for fremvisning

  Skal I planlæge nonfirmation eller konfirmation i Horsens, står vi altid til rådighed for en rundvisning. Salene og huset generelt siger mere end tusind ord.

  Læs mere
 • Selskabslokale horsens

  Selskabslokaler

  Vi har sale som passer til alle livets store begivenheder. Fra de små intime selskaber til de store arrangementer.

  Læs mere
 • Jørgensens hotel i Horsens

  Parkering

  Vi råder over gratis parkeringspladser i Levysgade P-hus mindre end 300 meter fra hovedindgangen til hotellet.

  Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder fra vores boutiquehotel i Horsens

Tilmeld nyhedsbrev