Deltag i Jørgensens Vinklub I Jørgensens Hotel
EEF3F6

Jørgensens Vinklub

 • Vin Og Snacks På Jørgensens Hotel
 • Jørgensens Vinklub
 • Vinbutikken På Jørgensens Hotel
Vinbutik Horsens

Hent din vin hos Kathleen

 

På Jørgensens Hotel vil vi gerne skabe et lokalt fællesskab om vin. Ikke kun for kendere, men for alle dem, der gerne vil lære mere, udfordres eller bare nyde en god flaske.

Fra 1. marts lancerer vi derfor vores helt egen vinklub med restaurantchef Kathleen Beyer Isaksson i spidsen.

For et fast beløb på 295,- får du 1-3 flasker vin hver måned. Flaskerne er nøje udvalgt af Kathleen i samarbejde med Horsens’ lokale vinimportør Vinova.

Du betaler på hotellet – for en eller flere måneder ad gangen – og henter vinen hos os mellem klokken 16:00 og 19:00 på den første onsdag i måneden. Her kan du møde Kathleen, der byder på en smagsprøve samt gode historier om druer, producenter og smagsindtryk.

Kig ind på hotellet for at høre mere eller for at bestille din første vinpakke.  

Om din erfarne vinguide

 

Kathleen er autodidakt sommelier og har arbejdet som vinansvarlig på adskillige femstjernede hoteller. Udover en stor personlig passion for vin har hun også et ønske om at brede vinens vidunderlige verden ud til så mange mennesker som overhovedet muligt.

Kathleen har desuden en eminent sans for at parre vin med mad, så spørg hende endelig, hvis du har brug for inspiration til, hvordan du bedst nyder dine udvalgte flasker.

Vinbaren Byens hotel
Vinpakke, Jørgensens Hotel

Praktisk info

 

Det kan være en jungle at finde rundt i druesorter og årgange, hvorfor mange står af, før de overhovedet er kommet i gang, men her håber vi, at Jørgensens Vinklub kan udgøre et behageligt rum for at udforske en interesse for vin – hvad end det er en ny hobby eller en livslang passion.

· Vinklubben er aktiv fra 1. marts 2023.

· En månedlig vinpakke koster 295,- og indeholder 1-3 flasker.

· Pakken skal afhentes på hotellet den første onsdag i måneden.

· Klubben drives af restaurantchef Kathleen Beyer Isaksson med det formål at udbrede interessen for vin i Horsens – i samarbejde med den lokale importør Vinova.

 • Vinbutikken Jørgensens hotel

  Vinbutikken

  I Vinbutikken kan du finde de helt rigtige flasker til gaven, middagen eller en god stund hjemme. Vores personale går meget op i at guide dig frem til den rette vin – og ikke mindst at udfordre erfarne vinkendere.

  Læs mere
 • Vinbar Horsens

  Vinbaren

  I vinbaren serveres kølig rosé, kolde fadøl, forfriskende cocktails og de bedste vine fra ind-og udland. Udover drikkevarer kan du få snacks, lidt godt charcuteri og småretter i baren.

  Læs mere
 • Restaurant Horsens

  Gastronomi

  I Restaurant Eydes serverer vi alt det bedste fra det dansk-franske køkken, mens vi i Vinbaren serverer klassiske retter og velsmagende drikkevarer. I sommerperioden tilbyder vi udendørsservering på Terrassen. 

  Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder fra vores boutiquehotel i Horsens

Tilmeld nyhedsbrev