WEEKENDOPHOLD


Nyd hinandens selskab på Jørgensens Hotel tæt ved Horsens pulserende kulturliv.


Riv et par dage ud af kalenderen og tag på et velfortjent weekendophold i Horsens. Bo tæt på det hele - uanset om du er til kultur, historie eller shopping og stå op til vores store morgenbuffet spækket med lokale fristelser.


Her kan du og manden eller kvinden i dit liv glæde jer til et skønt ophold med gastronomi, vin og atmosfære i særklasse.


Et ophold på Jørgensens Hotel er noget helt særligt – det er kombinationen af Østjyllands bedste specialiteter, kultur, historie og leben.

WEEKENDOPHOLD TIL SÆRPRIS


Året rundt tilbyder vi ophold til særlig gode pris.


Prøv vores...

SÆSONOPHOLD
· 3-retters menu
· En overnatning
· Morgenmad
Fra kr. 890 per person


SOV LIDT LÆNGERE, DRØM LIDT STØRRE OG OPLEV LIDT MERE


Året rundt tilbyder vi nemlig et weekendophold inkl. dejlig morgenmad. 
Få en helt unik oplevelse i vores eksklusive suiter


I den historiske bygning, Søndergade 17, kan du bo i seks forskellige værelsestyper: Good, Better, Even Better og The Best ... og helt uden for kategori - Royal Suite.


Alle hotellets værelser afspejler den historiske bygning - Lichtenbergs Palæ, med helt unikke detaljer og karakter.
- Feels like a home away from home -


I vil uden tvivl føle jer hjemme - og måske endda bare have lyst til at blive på værelset hele dagen! Så er spørgsmålet bare, hvilket værelse vælger du?

Good er det simple men eksklusive valg. Her får I intet mindre end 15-19m2. Værelset rummer alt, hvad I har brug for. Sengen er redt op med komfortable dyner og puder, og værelset har rigelig plads til både dig og den, du holder af.


Better er til jer, der har brug for en opredning eller blot mere plads. Better kan nemlig rumme op til 3 personer. Her får i 17-22 m². indrettet med komfortable norske senge, og dyner og puder af bedste kvalitet.


Even Better er til jer, som har brug for ekstra god plads til at nyde opholdet. Med sine 24-34m2 er Even Better perfekt, hvis I rejser som familie med børn, da værelset kan rumme op til 4 personer.


The Best er til ultimativ forkælelse for dig og din ledsager. Med sine 28-41 m² giver The Best masser af plads til at nyde opholdet og hinanden i skønne omgivelser.


Royal Suite har sit navn fra kongelige besøg i det Lichtenbergske Palæ og er til jer, som ønsker at opleve Jørgensens Hotel og det smukke palæ fra dets absolut smukkeste side. Suitens 82 m² bærer på en lang historie og har en fantastisk atmosfære.


Royal Suite er perfekt til et romantisk ophold, fejring af en særlig begivenhed eller blot en hoteloplevelse udover det sædvanlige.


På halvdelen af vores værelser får du udsigt til Horsens pulserende hovedgade med caféer, butikker og masser af liv. Mens den anden halvdel vender ind mod hotellets rolige gård, som deles med Horsens Ny Teater.

Store vinduer, stuk og fine detaljer med smukt lysindfald er bare noget af det, du får, når du bor på Jørgensens Hotel – Byens Hotel

52 MULIGHEDER FOR AT...


..opleve noget nyt og mærke forskel på hverdage og fridage
Check ud af hverdagen og check ind til et weekendophold med den, du holder af.
Med 52 weekender om året er der ingen undskyldning for ikke at forkæle dig selv og din partner. Horsens er en sand kulturby med talrige koncertsteder, teaterforestillinger, sport og musikalske oplevelser. Her er noget både for den nysgerrige, den sportslige, madøret og de forelskede. Dagene kan I bruge på at besøge smukke og oplevelsesrige Horsens. Her kan I opleve den imponerende Genfundne Bro, cykle rundt om Horsens Fjord eller besøge årets ø i Danmark 2021 – Endelave. 


Eller I kan tage bil eller toget til Århus for at opleve imponerende kunst på ARoS, gå på historisk eventtyr i Den Gamle By eller slippe jeres indre legebarn fri i Tivoli Friheden. Når dagen er omme, kan I glæde jer til at nyde en lækker middag i restaurant Eydes hvælvede kælder med de lyse teglgulve. Her serveres al det bedste fra det dansk-franske køkken.
- tilberedt fra bunden med gode lokale råvarer og hjertet på det rette sted.


 

SMAG PÅ LOKALE RÅVARER OG NYD TOSOMHEDEN I RO OG MAG


I hotellets restaurant – Eydes, kan nyde de bedte råvarer fra lokalområdet a la carte eller som 3- eller 4-retters menu. 
Restaurant Eydes er byens perle. Her serverer vi al det bedste fra det dansk-franske køkken - tilberedt fra bunden med gode lokale råvarer og hjertet på det rette sted.

Tag plads indenfor i restauranten eller udenfor på den hyggeligste terrasse og mærk stemningen af varme, generøsitet og glæden ved at føle sig hjemme.

 Her oser af autenticitet, nærvær og hygge

 På kortet vil I kunne finde kendte klassikere som; moules frites, fish n ́ chips, pariserbøf, smørrebrød samt rørt tatar af kalv samt ribeye steak. 

JØRGENSENS HOTEL HAR EGEN VINBAR


Skal I have slukket tørsten, har hotellet egen vinbar – og vinbutik. I vinbaren serveres alt hvad hjertet begærer. Kølig rosé, kolde fadøl, forfriskende cocktails og de bedste vine fra ind-og udland.

Du kan udover vin få snacks, lidt godt charcuteri og småretter i baren.

Det er ikke kun omgivelserne, der emmer af kvalitet, det gør de på ingen måde tilfældigt udvalgte vine også. I baren hjælper vores uddannede somalier og bartender gerne med at ramme lige det glas, der matcher jeres smagsløg. For er der noget, vi har styr på hos Jørgensens Hotel, er det vin.


 


 

EN PERLE I HORSENS


Jørgensens Hotel er et navn fyldt med gode minder og en historie på ikke mindre end 177 år.


Bygningen, der i dag huser Jørgensens Hotel, blev bygget i 1744 som bolig for den succesrige adelige købmand Gehrdt de Lichtenberg og hans familie. Det smukke bevaringsværdige barok-palæ har mange arkitektoniske særpræg både udvendigt og indvendigt. Over den smukke dørportal kan du f.eks. se ordene "Wass Gott Beschert Uns Niemand Wehrt".


I 1749 overnattede Frederik 5. i Lichtenbergs Palæ. I samme anledning blev de Lichtenberg udråbt som etatsråd af kongen. 


 

Efter de Lichtenbergs død blev hotellet benyttet som gæstgiveri fra 1813. I 1849 blev bygningen købt af Anders Jørgensen, der gav stedet sit nuværende navn, Jørgensens Hotel. Han gjorde den fine bygning tilgængelig for byens borgere. Det var et særligt sted til særlige lejligheder. Siden dengang har Jørgensens Hotel været et sted, hvor lokale og turister kan hygge sig, opleve god service og lade sig betage af de imponerende rammer. 


Med sin centrale placering er hotellet hele byens hotel og et naturligt samlingssted for byens borgere og tilrejsende gæster fra ind- og udland. Jørgensens Hotel genåbnede den 18. maj 2020 efter en gennemgribende renovering fra kælder til kvist og er igen at finde blandt Jyllands bedste og mest personlige hoteller. Intet har været overladt til tilfældighederne i renoveringsprocessen af det smukke gamle Jørgensens Hotel. Alle valg er truffet med udgangspunkt i eksperters viden og undersøgelser af, hvordan hotellet så ud, da det blev opført i 1744 – det gælder både ude og inde. Særligt palæets lofter har krævet både tid og håndværk at restaurere og genskabe, som de var oprindeligt. Det er en helt særlig oplevelse at træde ind på hotellet og bevæge sig gennem rummene, som hver især byder på en særlig historie. Hvis rummene kunne tale og fortælle deres historie, ville man aldrig blive færdig.