...

OPHOLD PÅ JØRGENSENS HOTEL


Nyd tosomheden på boutique hotel


På Jørgensens Hotel bor du i et hotelværelse, som du ikke har oplevet før. Værelserne afspejler den historiske bygning - Lichtenbergs Palæ, som hotellet ligger i, med helt unikke detaljer og karakter.
I den historiske bygning, Søndergade 17, kan du bo i seks forskellige værelsestyper Good, Better, Even Better og The Best ... og helt uden for kategori - Royal Suite.


Med hotellet centralt placeret tæt på Østjyllands smukke natur, seværdigheder og største attraktioner er der rigtig mulighed for at opleve kultur, natur og nogle af Danmarks største attraktioner helt tæt på.


Bliv inspireret her
NB: Vi passer godt på hinanden – fra fredag d. 12/11 skal du derfor ved ankomst til hotellet kunne fremvise gyldigt coronapas.


SÆSONOPHOLD


· 3 retters sæsonmenu
· En overnatning
· Morgenmad


Fra kr. 890 per person 

OVERNATNING


Værelserne er rigt og bekvemt udstyret med norske senge, fri wi-fi og stort tv, som både er hotellets informations-platform og dit tv med cast-to tv funktion. Værelserne har alle eget bad med økologiske plejeprodukter og er rige på udstyr.
På halvdelen af vores værelser får du udsigt til Horsens pulserende hovedgade med caféer, butikker og masser af liv. Mens den anden halvdel vender ind mod hotellers rolige gård, som deles med Horsens Ny Teater. Store vinduer, stuk og fine detaljer med smukt lysindfald, er bare noget af det du får, når du bor på Jørgensens Hotel – Byens Hotel.

Vi tilbyder værelser fra kr. 1.140 inkl. morgenmad


Du vil uden tvivl føle dig hjemme - og måske endda bare have lyst til at blive på værelset hele dagen! Så er spørgsmålet bare, hvilket værelse vælger du?


Feels like a home away from home


MINIFERIE


Tag på 3, 4 eller 5 dages ophold


· 2 overnatninger
· Morgenmad


Fra kr. 1.880
(For 2 personer i dobbeltværelse)


ALLE VEJE FØRER TIL HORSENS


Det er let at komme til Horsens – uanset om du vælger tog, fly eller bil.

Fra København tager flyveturen til Århus blot 40 minutter.

Togstationen ligger få minutters gang fra hotellet. Og i bil fører motorvejen dig hurtigt til byen, og du kan parkere sikkert uden betaling i p-huset lige bagved hotellet eller på en af de mange betalingsparkeringspladser i området.

På Jørgensens Hotel venter dig en verden af oplevelser. Tag et par dage ud i kalenderen og forkæl dig selv og den, du holder af med et særligt ophold på Jørgensen Hotel -Byens Hotel. Gå på opdagelse blandt vores skønne ophold og find det, der lige præcis passer til dig og det, du drømmer om.


Værelsernes farver, interiør og indretning spiller elegant sammen med hele bygningens arkitektonisk design. De naturlige materialer og smukke møbler er alle nøje udvalgt og skaber harmoni, stemning og hygge. Alle værelser er rigt og bekvemt udstyret med norske senge og byder på masser af komfort og faciliteter som f.eks. indbygget pengeskab, fri wi-fi samt 49″ fladskærms-tv, hvor du kan streame lige præcis det, du vil se fra din bærbare computer eller mobile enhed. På alle værelser er toilet og badeværelse behageligt adskilt. Det stilrene badeværelse har rummelig walk-in bruser- og eller badkar, økologiske plejeprodukter og er rigt på udstyr.
Se alle værelseskategorierne her

Har du spørgsmål til ophold?

Kontakt receptionen på
tlf. 3840 1744
e-mail:  info@jorgensens-hotel.dk