SE OG OPLEV SEVÆRDIGHEDER I- OG OMKRING HORSENS


Et ophold på Jørgensens Hotel giver mulighed for at forene skøn natur med et rigt kulturliv og oplevelser for både store og små. Landskabet er kuperet, havet er blåt og øerne små grønne perler. Vi kan anbefale øhop til Hjarnø, Alrø og Endelave.
Benyt Jørgensens Hotel som udgangspunkt for store oplevelser. Med landets bedste beliggenhed – lige i smørhullet mellem ARoS, Moesgaard Museum, Jellingstenen og Fængslet.


Legoland, Lego House og Givskud Zoo er også oplagte mål for spændende dagsture.


Se de mange muligheder her 
GOLF


Oplev det smukke danske landskab og fantastiske golfbaner under et ophold på Jørgensens Hotel og kombiner kultur- og landskabs-oplevelser med god golf.


Horsens Golf Club og Stensballegaard Golf ligger lige uden for byen, der er omgivet af smukke fjorde og to af Danmarks højeste punkter.


Inden for en times kørsel finder du ikke mindre end 20 golfbaner med udfordringer for alle handicap.


Læs mere om banerne her Horsens Golf Club, Stensballegaard Golf and Visit Horsens

STRAND


Det bliver ikke meget bedre end Horsens Fjord på Jyllands østkyst. Alene langs Horsens Fjord finder du fire gode badestrande: Husodde, Sejet, Langelinie og Strandparken.

CYKELTURE


En god nats søvn i den bedste seng og en sund og lækker morgenmad, så er du klar til at opleve den vidunderlige natur, Horsens er beriget med på to hjul.


Oplev Søhøjland og Den Genfundne Bro på naturstien mellem Horsens og Silkeborg. Tag cyklen rundt om Horsens Fjord - med "øhop" eller "hop" helt ud til Endelave, og oplev idyl som aldrig før.


Visit Horsens beskriver 18 fantastiske cykelruter her - med ruter på mellem 7 og 190 kilometer.

VANDRING


Horsens-området tilbyder dig dansk landskab, når det er bedst. Bølgende bakker, bølgen blå med øer som små grønne perler.


Brug hotellet som din base for gode vandreoplevelser - og oplev nogle af Danmarks abolutte højdepunkter.


Følg naturstien og kryds Den Genfundne Bro, gå smukke vandreture langs kyststien ved Snaptun og bestig Sondrup Bakker.


Forkæl dig selv med en blid gåtur på Kaninoen -  på smukke Endelave - kaninernes rige.