EEF3F6

Firmajulefrokost

 • Vinbar Jørgensens hotel
 • Julefrokost Jørgensens hotel
 • Julefrokost Jørgensens hotel
 • Selskab Horsens

Julefrokosten alle husker


Hold jeres firmajulefrokost i flotte rammer i hjertet af Horsens. Står du for planlægningen af årets firmajulefrokost kan du roligt lægge ansvaret i vores hænder og glæde dig og resten af virksomheden til alle de klassiske juleretter fortolket med sæsonens bedste råvarer og delikatesser.

Overnattende gæster


Efter en sjov og festlig aften er det rart ikke at skulle tænke på transporten hjem. På Jørgensens Hotel har vi 59 værelser og masser af parkeringspladser. Næste morgen serverer vi lækker morgenmad, som I alle kan nyde sammen, mens I taler om festens begivenheder. Det er en hyggelig og afslappende måde at afslutte en dejlig fest med kollegaerne.

Læs om værelserne

Hold julefrokosten i unikke rammer


Jørgensens Hotel er et navn fyldt med gode minder og en historie på ikke mindre end 177 år.

Intet har været overladt til tilfældighederne i renoveringsprocessen af det smukke gamle Jørgensens Hotel. Alle valg er truffet med udgangspunkt i eksperters viden og undersøgelser af, hvordan hotellet så ud, da det blev opført i 1744 – det gælder både ude og inde. Særligt palæets lofter har krævet både tid og håndværk at restaurere og genskabe, som de var oprindeligt. Det er en helt særlig oplevelse at træde ind på hotellet og bevæge sig gennem rummene, som alle byder på en særlig historie. Hvis rummene kunne tale og fortælle deres historie, ville de aldrig blive færdig.

 • Selskabslokaler Horsens

  Kontakt os for fremvisning

  Vi står altid til rådighed for en rundvisning. Salene og huset generelt siger mere end tusind ord. Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog.

  Kontakt
 • Mødelokale Horsens

  Se facilieterne

  Hos os finder du ideelle lokaler til alle former for julefrokoster og events. Vi tilbyder lokaler af forskellige størrelser.

  Se lokalerne
 • Hoteller i Horsens

  Værelser

  Vi tilbyder 59 værelser med store vinduer, stuk og fine detaljer fordelt på forskellige kategorier. 

  Værelser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder...

Tilmeld nyhedsbrev