Faciliteter i Horsens | Se vores mange lokaler – Jørgensens Hotel
EEF3F6

Faciliteter

Kongesalen


Kongesalen er som skabt til store begivenheder – både i det private og professionelle liv. Med plads til 150 gæster er der her mulighed for at invitere til alt fra overdådige bryllupper og konfirmationer til store møder og konferencer. Selve lokalet emmer af eksklusiv charme med højt til loftet, smuk sildebensparket og moderne guldlysekroner, der bader salen i stemningsfuld belysning.

Indretningen og opdækningen tager altid hensyn til arrangementet og værtens særlige ønsker, for eksempel i forhold til blomsterdekorationer og pynt eller hvis der ønskes ryddet til dansegulv. 

Kongesalen er placeret i forlængelse af den ene af hotellets to barer og har desuden udgang til en terrasse, hvis der er behov for frisk luft eller en rygepause.

Jørgensenssalen


Jørgensenssalen er et lyst og rummeligt lokale med store vinduespartier og sildebensparket, der egner sig til et væld af forskellige arrangementer.

Salen kan rumme op til 75 personer og kan for eksempel indrettes med runde borde til middag, borde på række til foredrag og teambuilding eller højborde til receptioner og fester. 

Kavalérsalen


Kavalérsalen er placeret mellem Jørgensenssalen og Kongesalen, men kan lukkes helt af for en privat oplevelse for op til 50 personer.

Det aflange lokale har høje paneler, smuk sildebensparket og stemningsfuld belysning, hvilket alt sammen er med til at skabe de perfekte rammer om både selskaber og møder. Vi koordinerer opstillingen af borde og stole, så lokalet fungerer optimalt til formålet.  

Ewalds Stue


Ewalds Stue er et intimt og hyggeligt selskabslokale i forlængelse af – men dog afskæmet fra – Restaurant Eydes.

Lokalet kan rumme op til 22 personer og er oplagt til forretningsmiddage, møder eller private sammenkomster som for ekempel fødselsdage. 

Biblioteket


Biblioteket er en unik og stemningsfuld syntese af tradition og fornyelse. I loftet kan øjet gå på opdagelse i den detaljerede udsmykning og en smuk lysekrone kaster lys over langbordet med de behageligt polstrede stole.

På væggene hænger portrætter og malerier fra en svunden tid, men i det væghængte skab gemmer der sig al den moderne teknologi, som er krævet for at afholde et møde.

Kort sagt et smukt, historiefyldt og dog topmoderne mødelokale, der kan huse op til 22 personer.

Vinbutikken


I Vinbutikken kan I nyde en fælles smagsoplevelse omgivet af flasker fra hele verden. Her tilbyder vores sommelier private smagninger ledsaget af lækre snacks og udsøgt charcuteri, en sikker vinder til herrefrokosten, venindeaftenen, personalefesten eller som del af en forretningsmiddag.

I forlængelse af Vinbutikken finder du Vinbaren. Her serveres alt hvad hjertet begærer: Kolde fadøl, forfriskende cocktails og de bedste vine fra ind-og udland. Du kan også finde snacks og småretter i baren alle ugens dage.

Vinbutikken har plads til op til 20 personer. 

Kontakt os for en snak om mulighederne

Vi vil rigtig gerne hjælpe med at planlægge dit næste selskab. Udfyld venligst formularen, så kontakter vi dig med mere information.

Du kan også ringe til os på tlf.: 3840 1744

Søger du mere inspiration, er du velkommen til at besøge Facebook eller Instagram.

 • Konference Horsens

  Møde & event

  Hos os finder du de ideelle lokaler til alle former for møder, konferencer og events. Vi tilbyder faciliteter for op til 500 personer. 

  Læs mere
 • Jørgensens Hotel Selskabslokale 33 1600Px

  Selskab

  Hotellet har i løbet af de seneste århundreder dannet ramme om talrige mageløse arrangementer. Denne tradition fortsætter i de nyrenoverede sale og saloner.

  Læs mere
 • Selskabslokaler Horsens

  Fremvisning

  Vi står altid til rådighed for en rundvisning. Salene og huset siger dog mere end tusind ord, så kontakt os i dag for en uforpligtende dialog.

  Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder fra vores boutiquehotel i Horsens

Tilmeld nyhedsbrev