Vildtaften
EEF3F6

Vildtaften

En efterårsaften på hotellet

- 28. oktober kl. 18:30


Nyd en 5-retters efterårsmiddag med årstidens bedste råvarer – fokuseret på vildtkød. 

Inden middagen er det muligt at besøge vinbaren, hvor der serveres kolde fadøl, forfriskende cocktails og de bedste vine fra ind-og udland - se mere om vinbaren HER

Bestil billet

MENU

· Tatar af dådyrryg med estragonemulsion, enebærgranulat og bronzefennikel  

· Skovdue med svampeskum, ramsløgskapers og grøn skovsyre

· Morkler farseret med fasan, karamelliseret løgpuré og vinaigrette på røget marv

· Krondyrkølle som ballotine, saltbagt knoldselleri, sauce mystique med hengemte ribs samt tallerkensmækker

· Blommesorbet med mousse på grøn anis, cremeux på 72% Sao Thome chokolade og lun blommesauce med likør 


Pris pr. person 595

Mulighed for tilkøb af restaurantchefens afstemte vinmenu. 

 

Servering, Jørgensens Hotel
  • Luksushotel Horsens
  • Byens hotel
  • Byens hotel
  • Hotelværelse Horsens

Fuldend aftenen med en overnatning...

..i et af vores smukke værelser.


Dobbeltværelse og morgenmad for 2 personer.


Fra kr. 1.290 pr. værelse pr. nat 

Der kan tjekkes ind på vores værelser fra kl. 15.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder fra vores boutiquehotel i Horsens

Tilmeld nyhedsbrev