Mortensaften i Horsens | Nyd anden hos os – Jørgensens Hotel
EEF3F6

Mortensaften i Horsens

JH Mortensaften24

Mortensaften-middag på hotellet


På Mortensaften den 10. november byder vi på køkkenchefens særlige Mortensaftenmenu i Restaurant Eydes og i Vinbaren.


MENU:
 

· Rilette varmrøget laks med sprødt rugbrød, karse og syltede løg

· Sprødstegt andebryst og andelår, med brune og hvide kartofler, fed andesovs og hjemmesyltede agurker og rødkål


345 pr. person


Mulighed for tilkøb af gammeldags æblekage til 75 

Til de vin-glade finder restaurantchefen nogle gode flasker frem til fornuftige priser.


På aftenen serverer vi udelukkende vores Mortensaften-menu.


Vi glæder os til at byde jer velkommen!

  • Bliv inspireret...

  • Vinbar Horsens

    Vinbaren

    Før eller efter Mortensaften middagen byder Vinbaren indenfor med en cool international vibe. Baren er et populært mødested for både hotelgæster og lokale. 

    Læs mere
  • Cafe Horsense

    Gastronomi

    I Restaurant Eydes serverer vi alt det bedste fra det dansk-franske køkken, tilberedt med kærlighed og af gode råvarer.

    Læs mere
  • Luksushotel Horsens

    Værelser

    Vi har 59 unikke værelser fordelt på forskellige kategorier. Store vinduer, stuk og fine detaljer med smukt lysindfald er bare noget af det, du får, når du bor hos os. 

    Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder fra vores boutiquehotel i Horsens

Tilmeld nyhedsbrev