Kokke-elevaften i Horsens | 3-retters menu – Jørgensens Hotel
EEF3F6

Kokke-elevaften

Oplev vores kokke-elevers 3-retters menu

Vi er stolte af vores dygtige kokkeelever og har derfor dedikeret en aften til dem, hvor de får lov at vise jer deres høje gastronomiske niveau, med en menu som de selv sammensætter og tilbereder. 

Tirsdag d. 26 marts - 18.00
3-retters menu
295 pr. person. 


Tilkøb overnatning med morgenmad for kun 400 pr. pers. (800 pr. værelse) Ring til dette nr. +45 3840 1744

 

Book bord

Kokke-elevaften

MENU

 

Forret:
Mosaik af lange og porre med citronconfit, ponzu og blanquette på brunet smør

Hovedret:
Beef wellington med pommes fondant, langtidsbagte tomater, palmekål og løgsauce

Dessert:
Bagt æble med luftig kage, mascarponeganache og limesorbet


295

 

Book Bord

Program

Kokke-elevaften indledes med en velkomst, hvor menuen og konceptet bliver præsentereret. Både før og efter arrangementet er der desuden mulighed for at købe vin og cocktails i Vinbaren.

  • Vinbar Jørgensens hotel
  • Hotelværelse Horsens
  • Luksushotel Horsens
  • Romantisk ophold

Book en overnatning og nyd alle hotellets faciliteter....

Vi hylder det gode liv gennem bevidste valg, kvalitet og godt værtskab.
Riv en dag eller to ud af kalenderen og tag på et velfortjent ophold.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder fra vores boutiquehotel i Horsens

Tilmeld nyhedsbrev