Fisk og Skaldyrsaften i Horsens | 7-retters menu – Jørgensens Hotel
EEF3F6

Fisk og Skaldyrsaften

En aften i havets tegn

 

Fredag og lørdag d. 2. 3. og 23. februar kl. 18.00 afholder vi traditionen tro vores 'Fisk- & Skaldyrsaften' på Jørgensens Hotel. Se frem til en særligt skabt 7-retters menu til 695.

Fredag d. 2. udsolgt

Lørdag d. 3. udsolgt

Fredag d. 23. stadig ledige billetter

(Sidste dag for at bestille billetter er d. 19/2).


Tilkøb overnatning med morgenmad for kun 550 pr. pers.

 

Køb billet

Fisk og Skaldyrsaften

MENU

 

Forret:
Ceviche af Vesterhavstorsk med wasabiskum, marinerede dildstilke og glaskålscroudité

Mellemretter:
”Tartar” af stegt jomfruhummer med syltet gulerod og estragonemulsion

Grillet marineret tun med rødbedepuré, hengemte kirsebær og rød melde

Stegt kammusling med sauterede porre, sauce på fermenterede oliven og ristede hasselnødder

Muslingetoast med sort vintertrøffel

Hovedret:
Urtefarseret helleflynder med hel spinat, citronconfit og safransauce

Dessert:
Honningis med sifon på ristet korn, yoghurtganache og yoghurttuille


695

 

Bestil her

Program


Fisk og Skaldyrsaften indledes med en velkomst, hvor menuen og konceptet bliver præsentereret.
Både før og efter arrangementet er der desuden mulighed for at købe vin og cocktails i Vinbaren.

  • Vinbar Jørgensens hotel
  • Hotelværelse Horsens
  • Luksushotel Horsens
  • Romantisk ophold

Book en overnatning og nyd alle hotellets faciliteter....

Vi hylder det gode liv gennem bevidste valg, kvalitet og godt værtskab.
Riv en dag eller to ud af kalenderen og tag på et velfortjent ophold.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder fra vores boutiquehotel i Horsens

Tilmeld nyhedsbrev