Bryllup i Horsens | Romantisk bryllup med overnatning – Jørgensens Hotel
EEF3F6

Bryllup i Horsens

 • Bryllupsfest Jylland
 • Byens hotel
 • Restaurant Horsens
 • Selskab Horsens

Som skabt til en romantisk bryllupsfest


På Jørgensens Hotel sætter vi en ære i at gøre jeres bryllup i Horsens centrum til en helt speciel dag. Vores smukke, historiske hotel er som skabt til en romantisk bryllupsfest.

Vores dygtige personale står klar til at byde på skøn mad, udsøgte vine, god service og en festlig stemning. Vores sale og saloner skaber rammerne til alt fra den intime middag for de nærmeste til den store fest. 

Vi skræddersyr arrangementet i tæt samarbejde med jer som værter. Vi byder gerne ind med vores erfaringer og kommer med gode idéer til serveringer og indslag. Har I særlige ønsker til underholdning, musik, bar, dekorationer eller andet, er vi naturligvis også behjælpelige med idéer og eksekvering.

Vi står til rådighed for yderligere dialog og et personligt møde med fremvisning af sale, saloner og værelser. Vi ser frem til at planlægge dine drømmes bryllup i Horsens. 

Et bryllup gæsterne vil huske


Vi har mange idéer, lang erfaring fra ind- og udland og blik for detaljerne, så I kan trygt overlade det til os at skabe rammerne om jeres drømmebryllup. Vi tager højde for jeres budget, behov og ønsker for hele dagen – fra bryllupsfotografering og bryllupskørsel til dagens musikalske indslag, hvad enten det betyder et live band, en DJ eller noget helt tredje. Med andre ord, så står vi for alt det praktiske. Det eneste I som brudepar skal koncentrere jer om, er at være sammen med jeres gæster og nyde dagen.

Eksempel på bryllupsfest


Palæfesten

· Velkomstdrink
· 3-retters sæsonmenu
· Øl, vand og vin ad libitum under middagen
· Kaffe og te med sødt
· Natmad

Per kuvert ved 3 retter 1.095
Per kuvert ved 4 retter 1.235

Børn under 12 år halv pris.

Se alle selskabspakker

Gastronomi


Uanset om det gælder jeres bryllupsmiddag eller bryllupsreception, er en menu med lækker mad og drikke en essentiel del af arrangementet. Når I bestiller bryllupsmad hos os, kan I være sikre på, at jeres bryllupsgæster vil få en unik gastronomisk oplevelse. Ud fra jeres ønsker, hjælper vi med at sammensætte jeres bryllupsmenu med tilhørende vinmenu.

Jeres festmiddag kan også bestå af en bryllupsbuffet, og vi tilpasser selvfølgelig menuen efter alle gæsters madpræferencer, som eksempel hvis nogle ønsker vegetarisk eller vegansk. Vores køkken sætter en ære i at bruge de absolut bedste råvarer fra lokalområdet samt det bedste fra ind-og udland. Vi har fokus på bæredygtighed, økologi og gastronomi.

Overnatning 


Med et bryllup i Horsens er I midt i Jylland med gode transportmuligheder til og fra. Skal jeres gæster blive til næste dag, kan I se frem til overnatning i behagelige og rummelige værelser. 

Vi tilbyder overnatning til festgæster fra 498 per person i et dobbeltværelse inkl. morgenmad. 

Værelserne er rigt og bekvemt udstyret med norske senge, fri wi-fi og stort tv, eget bad med økologiske plejeprodukter og er rige på udstyr. De 59 værelser rummer kategorierne Good, Better, Even Better og The Best ... og så helt uden for kategori - Royal Suite.

Når du bestiller Palæ festen eller Lichtenberg festen tilbyder vi værtsparret fri overnatning i en af vores suiter.

Se værelser
 • Selskabslokaler Horsens

  Kontakt os for fremvisning

  Skal du holde bryllup i Horsens? Vi står altid til rådighed for en rundvisning. Salene og huset generelt siger mere end tusind ord. Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog.

  Læs mere
 • Mødelokale Horsens

  Faciliteter

  Hos os finder du ideelle lokaler til alle former for bryllupper. Vi tilbyder faciliteter op til 500 personer samt 59 værelser. Alle selskabslokaler har deres eget unikke udtryk. 

  Læs mere
 • Hotelovernatning Horsens

  Se værelser

  Vi tilbyder 59 værelser fordelt på forskellige kategorier. Store vinduer, stuk og fine detaljer med smukt lysindfald er bare noget af det, du får, når du bor på hotellet i Horsens centrum. 

  Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder fra vores boutiquehotel i Horsens

Tilmeld nyhedsbrev